Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Hannes Reichelt Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Mauro Caviezel

A tétnélküliség kissé rányomta bélyegét a férfiak idénybeli utolsó Szuper-G-jére. Hannes Reichelt pörgött fel a legjobban, így nyerte megérdemelten az aspeni versenyt, minek következtében előlépett a szakági pontverseny második helyére. A tegnapi győztes ezúttal egy második hellyel gazdagodott, Dominik Paris mögött holtversenyt hirdettek a dobogó harmadik fokán: a tavalyi szakági győztes Aleksander Aamodt Kilde és Mauro Caviezel osztozik ezen a pozíción. Kjetil Jansrud viszi haza a kristálygömböt, de ezt már lassan két hete tudhattuk.

Kommentek: 0 komment

A szezon utolsó gyorsasági versenyét kevéssel delet megelőzően rendezték Sankt Moritzban. Túlzás nélkül állíthatjuk, a Világkupa-döntő legizgalmasabb szakágai hajrájára készülődhettünk, elvégre nem kevesebb, mint öten pályáztak reális eséllyel a kristálygömbre. Akárcsak tegnap lesiklásban, a napi győzelmet ma is Beat Feuz söpörte be, a szakági elsőség kérdése viszont két norvég közt dőlt el. Méghozzá annak az Aleksander Åmodt Kildének a javára, akiről múlt novemberben csak a téli sportok elvakultabb kedvelői tudtak bármit is. Kjetil Jansruddal ma megosztoztak a dobogó harmadik fokán. Miután Vincent Kriechmayr nem szerzett pontot, teljes norvég söprést hozott az idény, Aksel Lund Svindal zárt a pontverseny harmadik helyén.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Vincent Kriechmayr Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Andrew Weibrecht Beat Feuz

Sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a kvitfjelli szuper-G-t Kjetil Jansrud, így megőrizte esélyét a szakági első helyre. A norvégek egyik szeme nevet, a másik viszont aligha: Kilde leszorult a dobogóról, így a mai versenyen 2. Vincent Kriechmayr még elorozhatja - három norvég elől - a szuper-G kristálygömbjét. Tegnapi győzelme után ma is dobogóra állhatott Dominik Paris. A sérült Svindalt Kilde már megelőzte szakágiban, izgalmas Vk-finálé következik.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Hinterstoder Ausztria Aleksander Aamodt Kilde Bostjan Kline Marcel Hirscher Vincent Kriechmayr Carlo Janka Adrien Théaux

Norvég siker született a szezon hatodik szuperóriás-műlesiklásán, Aleksander Aamodt Kilde így minimálisra csökkentette hátrányát a sérülésben lábadozó Aksel Lund Svindallal szemben. A szlovén lesiklás hagyományait a jövőben is ápolni fogják, Dél-Korea után újra Boštjan Kline nevét találjuk a második helyen. A technikában is pallérozódott sízőknek kedvező hinterstoderi lejtőn remekelt Marcel Hirscher, mai dobogójával végképp pontot tett az Összetett Világkupáért folyó verseny végére.

Kommentek: 0 komment

Alpesi Sí Világkupa alpesi sí lesiklás Kitzbühel Ausztria Peter Fill Beat Feuz Carlo Janka Johan Clarey Marc Gisin Aleksander Aamodt Kilde

A férfi alpesi sízők a sportág Mekkájának számító Kitzbühelben versengenek a hétvégén, s mint az megszokott, szombat dél körül a legendás lesiklásra került sor. Rövidített pályán, bukásokkal, véleményes döntéssel - ezen sem lepődhetünk meg, ha a Streifre kalandozik a mezőny. 30 síző után lefújták a versenyt, igaz, Peter Fillt aligha taszították volna le karrierjének csúcsáról, mint ahogy a svájciak fricskája is aligha halványult volna. Beat Feuz a második, Carlo Janka a harmadik hellyel keserítette a házigazda riválist. Akik csupán Vincent Kriechmayr révén egy 7. pozíciónak örülhettek, s annak, hogy Aksel Lund Svindal pont nélkül zárta a napot. A norvég óriás két osztrák társával együtt méreteset bukott a Hausbergkantén. Ő saját lábán, Hannes Reichelt és Georg Streitberger mentőhelikopterrel hagyta el a helyszínt. UPDATE: Svindal és Streitberger több hónapnyi, Reichelt pár hetes kihagyás előtt áll.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk