Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Hannes Reichelt Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Mauro Caviezel

A tétnélküliség kissé rányomta bélyegét a férfiak idénybeli utolsó Szuper-G-jére. Hannes Reichelt pörgött fel a legjobban, így nyerte megérdemelten az aspeni versenyt, minek következtében előlépett a szakági pontverseny második helyére. A tegnapi győztes ezúttal egy második hellyel gazdagodott, Dominik Paris mögött holtversenyt hirdettek a dobogó harmadik fokán: a tavalyi szakági győztes Aleksander Aamodt Kilde és Mauro Caviezel osztozik ezen a pozíción. Kjetil Jansrud viszi haza a kristálygömböt, de ezt már lassan két hete tudhattuk.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen Peter Fill Dominik Paris lesiklas

A győzelem megint nem jött össze, de a szerencse mégsem engedte el igazán Peter Fill kezeit. A dél-tiroli és a kissé visszafogottan teljesítő addigi listavezető Kjetil Jansrud közé szép sorban csordogáltak be a riválisok, amelyek közül többen veszélyeztethették volna Fillt és a napi győztes Dominik Parist, ám egy-egy rontott kanyar jellemzően kevéssel mögéjük sorolta mindet. Fill ezzel megvédte címét lesiklásban, nagy klasszisok közé emelve ezzel nevét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc lesiklás Beat Feuz Steven Nyman Erik Guay Kjetil Jansrud Johan Clarey Travis Ganong Peter Fill Aksel Lund Svindal Dominik Paris

Beat Feuz hazai közönség előtt nyert több mint négy év után a Sankt Moritz-i lesikláson, a dobogóra két észak-amerikai síző fért még fel: Steven Nyman és Erik Guay. A mai nap azonban a győztes személye kissé eltörpült a szakági elsőségért folytatott verseny fényében: Peter Fill a szezon utolsó lesikló menetével végül megszerezte Olaszország első lesikló kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Vincent Kriechmayr Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Andrew Weibrecht Beat Feuz

Sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a kvitfjelli szuper-G-t Kjetil Jansrud, így megőrizte esélyét a szakági első helyre. A norvégek egyik szeme nevet, a másik viszont aligha: Kilde leszorult a dobogóról, így a mai versenyen 2. Vincent Kriechmayr még elorozhatja - három norvég elől - a szuper-G kristálygömbjét. Tegnapi győzelme után ma is dobogóra állhatott Dominik Paris. A sérült Svindalt Kilde már megelőzte szakágiban, izgalmas Vk-finálé következik.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Kvitfjell Norvégia Dominik Paris Valentin Giroud Moine Steven Nyman Manuel Osborne-Paradis Beat Feuz Kjetil Jansrud

Holtverseny az élen, mégis jelenleg a nevető harmadikra, vagyis Dominik Parisra tennénk nagyobb összeget, ha a szakági kristálygömb elhódításával van szó. A rafinált olasz egy roppant kiegyenlített versenyt nyert 2 tizeddel a meglepetésember Valentin Giroud Moine és az idén stabil élversenyzőként szereplő Steven Nyman. Változatlanul Aksel Lund Svindal vezeti a tabellát, ám hiába mai gyengélkedése, 10. helyével is felzárkózott mellé Peter Fill, Paris négypontnyi hátránya is elhanyagolhatónak látszik. De Kjetil Jansrud és Adrien Théaux befutása sem okoznak nagy meglepetést. A Világkupa-döntő legérdekesebb végjátéka lesiklásban várható.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk