Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen óriás-műlesiklás Tessa Worley Federica Brignone

Az európai szemmel nézve igen távoli és szomorkásan eseménytelen aspeni Világkupa-döntő zárónapján csak a hölgyek számára volt valódi kérdés: óriás-műlesiklásban Tessa Worley elsőségét matematikailag még veszélyeztethette a hazai pálya előnyét élvező Shiffrin. A valóságban egy pillanatig sem volt kérdéses Worley elsősége, végül ezen a versenyen is megelőzte az amerikait. A mai nap viszont nem róluk, hanem az olaszokról szólt: Fderica Brignone mindkét futamban a mezőny fölé nőtt, ráadásul Sofia Goggia és Marta Bassino segítségével színolasz dobogót hozott össze.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Flachau Ausztria Viktoria Rebensburg Ana Drev Federica Brignone Eva-Maria Brem Stephanie Brunner Nadia Fanchini

Három év elteltével győzött újra a Világkupában Viktoria Rebensberg. Vancouver olimpiai bajnoka az első futamot követően minimális különbséggel még leszorult az élről, délután azonban dominált, riválisainál sokkalta jobban ráérzett a körülmények nyújtotta lehetőségre. Ana Drev ezúttal nem izgulta túl, magabiztosan dobogóra váltotta délelőtti elsőségét. A dobogó harmadik fokára Federica Brignone állhatott fel. A szakágit immáron Eva-Maria Brem vezeti, miután 4. helyével szemben Lara Gut csak egy 19. pozícióra volt ma jó. Lindsey Vonn kiesésével a svájci 50 pontra növelte előnyét összetettben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Lienz Ausztria Lara Gut Tina Weirather Viktoria Rebensburg Eva-Maria Brem Federica Brignone Michaela Kirchgasser

Minden körülmény összejátszik egyelőre a kicsattanó önbizalommal síelő Lara Gut érdekében. A svájciak kedvence két úgyszólván tökéletes menettel nyerte az óriás-műlesiklást Lienzben, s minthogy Lindsey Vonn megint túlvállalta magát, s kiesett, 158 pontra növelte előnyét összetettben. A dobogóra még Tina Weirather és Viktoria Rebensburg állt fel, a hazaiak aduásza, Eva-Maria Brem így leszorult a pódiumról, minek következtében Gut a szakágiban is átvette a vezetést. Az első futam után még vezető Ana Drev elizgulta a folytatást, pont nélkül maradt.

Kommentek: 0 komment


alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Are Svédország Lindsey Vonn Eva-Maria Brem Federica Brignone Tessa Worley Nina Löseth Frida Hansdotter

Nem várt fordulatot tartogatott a nézőknek Åre. Egy amerikai, Mikaela Shiffrin bemelegítés közben a hírek szerint csúnyán bevágta térdét, egy másik jenki, Lindsey Vonn két rezzenéstelenül kivitelezett csúszással zsinórban negyedszerre győzött idén. Mindezt 16-os rajtszámmal tette. A szakági legjobbak két embert kivéve nem remekeltek ma, Eva-Maria Brem és a vonatkozó pontversenyt vezető Federica Brignone azért felfért ma is a dobogóra.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk