Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Flachau Ausztria Viktoria Rebensburg Ana Drev Federica Brignone Eva-Maria Brem Stephanie Brunner Nadia Fanchini

Három év elteltével győzött újra a Világkupában Viktoria Rebensberg. Vancouver olimpiai bajnoka az első futamot követően minimális különbséggel még leszorult az élről, délután azonban dominált, riválisainál sokkalta jobban ráérzett a körülmények nyújtotta lehetőségre. Ana Drev ezúttal nem izgulta túl, magabiztosan dobogóra váltotta délelőtti elsőségét. A dobogó harmadik fokára Federica Brignone állhatott fel. A szakágit immáron Eva-Maria Brem vezeti, miután 4. helyével szemben Lara Gut csak egy 19. pozícióra volt ma jó. Lindsey Vonn kiesésével a svájci 50 pontra növelte előnyét összetettben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Flachau Ausztria szlalom Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Petra Vlhová Nastasia Noens Sárka Strachová Wendy Holdener

Három nap telt el az előző verseny óta, érdemi dolgokban nem történt változás. Veronika Vélez-Zuzulova ismételni tudott, ergo ennyi idő alatt nyert annyi Világkupa-versenyt, mint másfél évtizedes pályafutása során összesen. Frida Hansdotter sem szorult le a dobogóról, 3. helyét a megszokott másodikra cserélte. Újdonságként Petra Vlhova került a pódiumra, leszorítva onnan az első futam után még vezető Nastasia Noenst. Felemás napot zártak a házigazdák, mert hiába kerültek nyolcan is a TOP30-ba, valós dobogós esélyük ma sem volt.

Kommentek: 0 komment

Villanyfényes szlalomot rendeztek Flachauban a női alpesi sí Vlágkupában. Az idény egyik fénypontján szlovák győzelem született, ám ezúttal nem Vlhová, hanem Veronika Vélez-Zuzulová nyerte a versenyt. Zuzulová remek első futamának köszönheti a sikert, a második helyet két jó futammal Šárka Strachová szerezte meg Csehországnak, a szakági tabellát vezető Frida Hansdotter második futamával felküzdötte magát a dobogó aljára. A második futam legjobb idejét a végül 6. Vlhová síelte. Ausztria udvarias házigazdaként nem szólt bele a versenybe, ugyanis óriásit betliztek a sógorok.

alpesi si alpesi sí világkupa szlalom Flachau Zuzulová

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk