Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi si alpesi sí világkupa Cortina dAmpezzo lesiklas Lara Gut

A női alpesi sízők számára lesiklással kezdődött a hátváge programja Cortina d'Ampezzóban. A dobogón az év elejéről megszokott neveket találjuk: Lara Gut, Sofia Goggia és Ilka Štuhec a sorrend. A svájci lány századokkal előzte meg a hazaiak kedvencét, míg Štuhec pályafutása során először állhatott úgy dobogóra, hogy nem az élen zárt. Vonn ismét esett, ismét megúszta.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Garmisch-Partenkirchen Németország Lara Gut Stephanie Venier Tina Weirather

A papírformának megfelelően tükörsima győzelmet aratott a szezon harmadik Szuper-G- versenyén a svájciak klasszisa. Lara Gut mögött egy dobogón ma debütáló fiatal osztrák végzett a második helyen, Stephanie Venier ezzel szinte biztosan kvalifikálta magát az osztrák vb-csapatba. (Egyszersmind majdhogynem biztosra vehető a kétszeres világbajnok Elisabeth Görgl távolmaradása Sankt Moritztól.) A dobogó harmadik fokára idén - két második hely után - Tina Weirather állhatott fel. Az osztrák csapat összteljesítménye említésre méltó, hárman zártak TOP-10-ben, közte a tegnapi lesiklás után ma is TOP-10-ben végzett, elvileg szlalomos Ricarda Haaserrel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország Lindsey Vonn Lara Gut Viktoria Rebensburg

A 2017-es esztendő legnagyobb visszatérését produkálta a garmischi lesikláson Lindsey Vonn. Szűk két hónappal kéztörése után, bámulatos léptékű rehabilitációt követően versenyt nyert a Világkupában az amerikaiak világklasszisa! Másfél tizeddel előzte meg a szemre hibátlant síelő Lara Gutot, míg a dobogó alsó fokára a Kandaharon elsőként lesikló Viktoria Rebensburg, hogy a hazai nézők is örvendhessenek. A szakági pontversenyt vezető Ilka Štuhecnek meg kellett elégednie a 8. hellyel.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Sestriere óriás-műlesiklás Tessa Worley Sofia Goggia Lara Gut

Az év vége, sőt, még a jövő év eleje is elsősorban a technikai szakágakról szól a női alpesi síelők számára. Ezen a hétvégén a Nyugati-Alpok olasz gyöngyszeme, Sestriere látja vendégül a mezőnyt. Óriás-műlesiklással indult a program, és az előző, killingtoni versenyhez hasonlóan itt is Tessa Worley sikerével zárult a nap. A francia lány mögött a szezon felfedezettje, Sofia Goggia zárt a hazai havon, Lara Gut pedig egy értékes harmadik helynek örülhetett. Shiffrin hajszállal vezetett az első futam után, a végén a 6. helyre esett vissza.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sízők hétvégéje Lake Louise-ban szuper-G-vel zárult a hölgyek számára. Alaposan behavazott, ám síelhető pálya, és újabb remek verseny szórakoztatta a nézőket. A svájciaknak és a magyaroknak bizonyosan remek: Lara Gut győzelemmel jelezte igényét egy (két?) kristálygömbre, Miklós Edit pedig a mezőny végéről indulva ért el egy varázslatos 13. helyet. Tina Weirather és Sofia Goggia fért még fel a dobogóra, de Ilka Štuhec sem volt messze az újabb bravúrtól.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016 Szuper-G Miklos Edit Lara Gut Weirather Goggia

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk