Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Aspen Ilka Štuhec

A szlovénok kiválósága ugyanúgy agyonverte a mezőnyt, mint tette azt az idény zömében. Lindsey Vonn bírta csak másodpercen belül tartani, a dobogó harmadik fokára pedig Sofia Goggia végzett - az egyetlen, akinek halovány reményei lehettek az idényzáró futam előtt. A szlovénoknak Tina Maze visszavonulása után is lesz kinek szurkolnia. Az olimpián, és az összetett pontversenyben egyaránt.

Kommentek: 0 komment

Alpesi összetettel zárult a női alpesi sízők hétvégéje Crans Montanán. Ez volt a 3., egyben utolsó kombinációs verseny, így rögtön végeredményt is hirdettek. Ilka Štuhec 3. helyével bebiztosította szakági elsőségét, a ma is remeklő, végül 2. helyet szerző Federica Brignone hiába próbált nyomást helyezni rá. A hányatott sorsú szakág fekete lapjai tovább bővültek: a szuper-G-ben 31-essel rajtoló Mikaela Shiffrin előtt addig tisztogatták a pályát, míg a szlalomkirálynő könnyedén lesíelhetett az élbolyba. Szlalomban ezek után nem lehetett kérdéses az elsősége.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana alpesi összetett Shiffrin Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

Szuper-G-vel folytatódott a női alpesi síelők Világkupa-hétvégéje Crans-Montanán. Lara Gut sérülése után joggal vetődött fel a kérdés: ki veszi át a helyét a mezőny élén? A legkézenfekvőbb válasz valósult meg, Ilka Štuhec ugyanis kényelmes előnnyel nyerte a versenyt. Elena Curtoni remekelt, fél másodperces hátránnyal megszerezte a második helyet, Stephanie Venier pedig gondoskodott róla, hogy ma se maradjunk osztrák dobogós nélkül. Rengeteg volt a kieső, köztük Goggia és Vonn.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Crans Montana szuper-G Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság Sankt Moritz Ilka Stuhec Stephanie Venier Lindsey Vonn

Messzemenőkig igazolódott a papírforma a női lesiklóknál, a szakági pontversenyt is magabiztosan vezető Ilka Štuhec egy nagy hiba ellenére magabiztosan nyerte a királykategóriát. A megfiatalított osztrák csapat újabb éremmel gazdagodott, Stephanie Venier talán végsebességét kárhoztatja egy picit. Egyébként is remek napot zártak a sógorlányok, hárman is a TOP-10-ben végeztek. A bronzérmet pedig Lindsey Vonn nyakába akasztották. Pár hónappal kéztörése után visszatért az élmezőnybe, közhely, de számára ez az érem tényleg aranyként csillog. A nap vesztese Sofia Goggia, aranyérmet érő menetet dobott sutba legvégén elkövetett durva hibájával. Távolmaradtak a dobogótól, de két TOP-8-as helyezéssel azért vállalhatóvá tették szereplésüket a svájciak. A nap legnagyszerűbb fejleménye viszont alighanem az, hogy mindenki épen, egészségesen átcsusszant a célvonalon.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk