Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Kvitfjell Norvégia Szuper-G Peter Fill Hannes Reichelt Erik Guay Kjetil Jansrud

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Peter Fill Beat Feuz

A szezonzárót megelőző utolsó lesiklásának adott otthont ma Kvitfjell. Ezúttal komolyabb zökkenőktől mentesen zajlottak le az események, s hab a tortán, a hazai favorit győzedelmeskedett végül. Kjetil Jansrud megerősítette helyét a szakági pontverseny élén, ám hátradőlni még butaság lenne részéről, a ma másodikként zárt Peter Fill ugyanis ott liheg a nyakán. A dobogó alsó fokára a világbajnok Beat Feuz állt fel. Klaus Kröll személyében egy egykori kristálygömbös jelentette be visszavonulását a Világkupától.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí VB szuper-g Erik Guay Sankt Moritz Kjetil Jansrud Manuel Osborne-Paradis

A meglepetések világbajnokságát hozza eddig a Sankt Moritz-i seregszemle. A második versenynap a férfiak szuperóriás-műlesiklása került megrendezésre. Az előzetes találgatásokat megint nem igazolta a valóság, a norvég tarolás helyett csupán Kjetil Jansrud szerzett érmet, de ő sem bizonyult ma legyőzhetetlennek. A világbajnoki cím Erik Guay zsebébe vándorolt, aminek hála mostantól mindkét gyors számban rendelkezik vb-aranyéremmel. S hogy fokozódjék az örömünnep Kanadában, gondoskodott róla Manuel Osborne-Paradis, aki későbbi indulóként becsusszant a bronzérmes pozícióba - kilökve onnan Aleksander Åmodt Kildét. Sajnos nem úsztuk meg horrorbukás nélkül ezt a napot sem, a monacói Olivier Jenot-t intubálni is kellett az esést követően. Sok más sorstársával együtt a magyar csapatból elsőként bemutatkozó Kékesi Márton sem fejezte be a futamot.

Kommentek: 0 komment

  Szuper-Kjetil: 3-ból 3!

alpesi sí Szuper-G Santa Caterina Olaszország Kjetil Jansrud

Kjetil Jansrud legyőzhetetlen idén Szuper-G-ben, a harmadik szakági futamon is csak hátát nézték a többiek, ha képletesen fejezzük ki magunkat. A második helyről viszont mindössze 5 század döntött, méghozzá Hannes Reichelt javára. Santa Caterina meghozta az olasz dobogót is, Dominik Paris révén örülhettek a hazaiak is.

Kommentek: 0 komment

A szezon utolsó gyorsasági versenyét kevéssel delet megelőzően rendezték Sankt Moritzban. Túlzás nélkül állíthatjuk, a Világkupa-döntő legizgalmasabb szakágai hajrájára készülődhettünk, elvégre nem kevesebb, mint öten pályáztak reális eséllyel a kristálygömbre. Akárcsak tegnap lesiklásban, a napi győzelmet ma is Beat Feuz söpörte be, a szakági elsőség kérdése viszont két norvég közt dőlt el. Méghozzá annak az Aleksander Åmodt Kildének a javára, akiről múlt novemberben csak a téli sportok elvakultabb kedvelői tudtak bármit is. Kjetil Jansruddal ma megosztoztak a dobogó harmadik fokán. Miután Vincent Kriechmayr nem szerzett pontot, teljes norvég söprést hozott az idény, Aksel Lund Svindal zárt a pontverseny harmadik helyén.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk