Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí szlalom Madonna di Campiglio Olaszország Henrik Kristoffersen

Az alpesi sí szerelmesei mind a 10 ujjukat megnyalhatják, mivel rendre gigászok csatáját hozza a szlalom a férfiak mezőnyében. Két uraság kimagaslik az egyébként roppant kiegyensúlyozott és magas színvonalú mezőnyből. Amikor azt érezzük, Marcel Hirscher űridőt síelt, s azt már nem lehet felülmúlni, mindig érkezik Henrik Kristoffersen, és alaposan rácáfol vélekedésünkre. Madonna di Campiglio lejtőjén is a norvég győzedelmeskedett az osztrák előtt, s hogy legyen oka a hazaiaknak is örömre, arról tett Stefano Gross és Manfred Mölgg, kettejük közt pár század döntött, így előbbi állhatott dobogóra. Samsal Dalibor jól síelt, pechére sokadmagával tett így. Két tizeden múlt a hőn áhított magyar pontszerzés.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa szlalom Madonna di Campiglio Olaszország Henrik Kristoffersen Marcel Hirscher Marco Schwarz Giuliano Razzoli Luca Årni Fritz Dopfer Samsal Dalibor

Öt éve nem kezdtek két Világkupa-győzelemmel szezont szlalomban, arra meg egész biztosan nem volt példa, hogy karácsonyig nyolc sikernél járjanak a norvég férfiak alpesi síelésben. Az is ritkaságszámba megy, hogy valaki 33-as rajtszámmal dobogóra álljon egy időjárási szempontból nem problémás versenyen. Márpedig Marco Schwarz, az osztrákok ifjú titánja összehozta ezt a bravúrt. Ezt az alapvetően lefutott versenyt viszont egy döbbenetes jelenet tette sokáig emlékezetessé: egy drón kis híján eltalálta Marcel Hirschert. Szerencsére ép bőrrel megúszta. Ja, Samsal Dalibor kiesett az első futam után.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk