Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Val Gardena Olaszország Max Franz

Karácsony előtt megszaporodnak az események az alpesi síelők háza táján, egymást érik a versenyek, patinás helyszínek váltják egymást. Ezen a héten Val Gardena, vagy német nevén Gröden fogadta a legjobb lesiklókat, akik egy klasszikus lejtőn, a Saslongon csaptak össze egy héttel az ünnepek előtt. A norvégok diadalsorozata, habár kevésen múlt, de végéhez ért. Sokáig Aksel Lund Svindal vezette a versenyt, dacára egy vállalhatatlanul gyenge szektorának. A papíron legkeményebb riválisokon már túl volt, ám ez a francokat ért neki maximális elismerést, jött ugyanis az edzéseken azért jó időket síző Max Franz, s bő 650 nap elteltével győzni tudott osztrák lesiklóként a Világkupában. A dobogó alsó fokára a lejtő specialistája, Steven Nyman állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világkupa lesiklás Lake Louise Kanada Aksel Lund Svindal Peter Fill Travis Ganong Guillermo Fayed Carlo Janka Max Franz

A minden jel szerint remek erőállapotban, régi összeszedettségével síelő Aksel Lund Svindal mindösszesen egyetlen századdal előzte meg azt a Peter Fillt, akinek így nem jött össze életének második Világkupa-győzelme. A dobogó harmadik fokára az amerikai Travis Ganong állt fel. A szakági címvédő Kjetil Jansrud hibát hibára halmozva csak a 9. helyet tudta megszerezni, míg az osztrákok részéről Max Franz 6. helye jelentette a maximumot.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk