Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Aspen szlalom USA Petra Vlhová Mikaela Shiffrin Frida Hansdotter

Kisebbfajta meglepetésre elmaradt az újabb amerikai győzelem a női szlalomosok közt, Mikaela Shiffrin nem pattogott úgy a stanglik közt, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek, s Petra Vlhová ihletett formájának köszönhető a tény, hogy ma legyőzték a szakág és az összetett idei győztesét. A dobogó harmadik fokára az előző idény bajnoka, Frida Hansdotter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Squaw Valley USA szlalom Mikaela Shiffrin Sárka Strachová

Mikaela Shiffrin duplával hangolt a Világkupa-döntőre, az amerikaiak klasszisa hazai havon győzött a pénteki óriás után tegnap kedvenc számában, szlalomban. Bár ennek tudatában eleve pont került volna a szakági pontverseny végére, Veronika Velez-Zuzulová - helyi idő szerint - délelőtti kiesésével már eldőlt a kristálygömb sorsa. A dobogóra még Šárka Strachová, valamint Bernadette Schild állhatott fel. Ez utóbbi azért nagy szó, mivel 21 Világkupát követően ért fel pódiumra osztrák női szlalomos. Az első futam után vezető Wendy Holdener három kapuval a vége előtt búcsúzott, a legjobb részidők birtokában.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság Sankt Moritz Svájc Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Az egész világbajnokság egyik legbiztosabbnak ígérkező aranyérmét gyűjtötte be az immáron háromszoros világbajnok amerikai. Mikaela Shiffrin ellentmondást nem tűrve, mindkét futamát simán nyerve múlta felül a többieket. Wendy Holdener kombinációs aranyérme után egy ezüsttel gazdagodott, remek vb-t zárt. A bronzérmet pedig Frida Hansdotter nyakába akasztották, aki ezzel begyűjtötte a svédek első egyéni érmét Sankt Moritzban. A szlovákok voltak a nap vesztesei, elmaradt ugyanis a hőn áhított sporttörténelmi medália. Petra Vlhová minimális különbséggel szorult le a dobogóról, míg Veronika Vélez-Zuzulová nem bírta el a nyomást, búcsúzott a második futam legelején. Archam Chiara révén magyar versenyzőért is szurkolhattunk. Az első letörésnél teret vesztett, s kiesett.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság óriás-műlesiklás Sankt Moritz Svájc Tessa Worley Mikaela Shiffrin

Három versenynapnyi szünet után (a csapatversenyt csak ne soroljuk már a komolyabb versenyek közé) folytatódott a világbajnokság Sankt Moritzban, mégpedig a nők óriás-műlesiklásával. A papírforma a vb során talán másodszor igazolódott, a szakági pontversenyt is magabiztosan vezető Tessa Worley egy fergeteges és egy megbízható csúszással simán nyerte a számot. Mögötte Mikaela Shiffrin első érmét szerezte szlalomon kívül, míg a dobogó harmadik fokára Sofia Goggia állhatott fel, több peches verseny után elmondható, teljesen rászolgált a bronzéremre. Archam Chiara képviselte a magyarokat a főfutamban, sajnos az első futamban kiesett, egy többeket megtréfáló kapuban.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Maribor Szlovénia Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Változatlanul áll a tézis: ha célba ér, képtelenség legyőzni Mikaela Shiffrint szlalomban. Az amerikai klasszis szezonbeli negyedik sikerét aratta a szakágban. A dobogóra még Wendy Holdener és Frida Hansdotter állhatott fel, a második futamban az első hat közt nem történt változás. A hazaiak részéről Ana Bucik szállított egy szép 7. helyezést, míg az osztrák csapatból Bernadette Schild 9. helyével jelentette a csúcspontot. Veronika Vélez-Zuzulová kiesett, így visszaállt az óév végi pontkülönbség közte és Shiffrin közt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk