Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Killington USA Tessa Worley Nina Löseth Sofia Goggia Marta Bassino Mikaela Shiffrin Ana Drev

Csaknem 3 év elteltével nyert újra Világkupát Tessa Worley. A franciák óriás-műlesiklója mögött az első futam után még vezető Nina Löseth végzett a második helyen. A dobogó harmadik fokára Sofia Goggia állhatott fel, tette mindezt úgy, hogy csupán a 14. helyről indult neki a második körnek. Az olasz csapat megint kitett magáért, öten végeztek a TOP-10-ben. Sölden győztese, Lara Gut kiesett az első futamban, így az ötödikként végzett Mikaela Shiffrin megerősítette vezető helyét az összetett pontverseny élén.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Maribor Szlovénia ViktoriaRebensburg Ana Drev Tina Weirather Eva-Maria Brem Nina Löseth Maria Pietilä-Holmner

Profi síelésre nem igazán alkalmas pályán rendezték ma a szezon hetedik óriás-műlesiklását. A maribori versenyt Viktoria Rebensburg nyerte, aki ezzel még szorosabbá tette a versenyfutást a kis kristálygömbért. Kellett ehhez a délelőtti futam legjobbjának hátrazuhanása is, Eva-Maria Brem a dobogóról is lecsúszott. A hazaiak örömére Ana Drev ismét pódiumon ünnepelhetett, hasonlóan a két stabil menettel jelentkező Tina Weiratherhez. Az összetett két esélyese, Lindsey Vonn és Lara Gut egyformán kiesett.

Kommentek: 0 komment


alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Are Svédország Lindsey Vonn Eva-Maria Brem Federica Brignone Tessa Worley Nina Löseth Frida Hansdotter

Nem várt fordulatot tartogatott a nézőknek Åre. Egy amerikai, Mikaela Shiffrin bemelegítés közben a hírek szerint csúnyán bevágta térdét, egy másik jenki, Lindsey Vonn két rezzenéstelenül kivitelezett csúszással zsinórban negyedszerre győzött idén. Mindezt 16-os rajtszámmal tette. A szakági legjobbak két embert kivéve nem remekeltek ma, Eva-Maria Brem és a vonatkozó pontversenyt vezető Federica Brignone azért felfért ma is a dobogóra.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk