Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen Peter Fill Dominik Paris lesiklas

A győzelem megint nem jött össze, de a szerencse mégsem engedte el igazán Peter Fill kezeit. A dél-tiroli és a kissé visszafogottan teljesítő addigi listavezető Kjetil Jansrud közé szép sorban csordogáltak be a riválisok, amelyek közül többen veszélyeztethették volna Fillt és a napi győztes Dominik Parist, ám egy-egy rontott kanyar jellemzően kevéssel mögéjük sorolta mindet. Fill ezzel megvédte címét lesiklásban, nagy klasszisok közé emelve ezzel nevét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Kvitfjell Norvégia Szuper-G Peter Fill Hannes Reichelt Erik Guay Kjetil Jansrud

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Peter Fill Beat Feuz

A szezonzárót megelőző utolsó lesiklásának adott otthont ma Kvitfjell. Ezúttal komolyabb zökkenőktől mentesen zajlottak le az események, s hab a tortán, a hazai favorit győzedelmeskedett végül. Kjetil Jansrud megerősítette helyét a szakági pontverseny élén, ám hátradőlni még butaság lenne részéről, a ma másodikként zárt Peter Fill ugyanis ott liheg a nyakán. A dobogó alsó fokára a világbajnok Beat Feuz állt fel. Klaus Kröll személyében egy egykori kristálygömbös jelentette be visszavonulását a Világkupától.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Hannes Reichelt Peter Fill Beat Feuz

Péntekkel ellentétben elmaradtak a súlyos bukások a Kandaharon, ezt tekinthetjük a mai futam legnagyobb pozitívumának. A tegnap még hibát hibára halmozó Hannes Reichelt összerakott végre egy szinte tökéletes menetet, amivel győzni tudott Garmisch-Partenkirchenben. Másodikként Peter Fill végzett, a szakági címvédő ezzel átvette a vezetést a pontversenyben az ötödikként zárt Kjetil Jansrudtól. A dobogó harmadik fokára Beat Feuz állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc lesiklás Beat Feuz Steven Nyman Erik Guay Kjetil Jansrud Johan Clarey Travis Ganong Peter Fill Aksel Lund Svindal Dominik Paris

Beat Feuz hazai közönség előtt nyert több mint négy év után a Sankt Moritz-i lesikláson, a dobogóra két észak-amerikai síző fért még fel: Steven Nyman és Erik Guay. A mai nap azonban a győztes személye kissé eltörpült a szakági elsőségért folytatott verseny fényében: Peter Fill a szezon utolsó lesikló menetével végül megszerezte Olaszország első lesikló kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk