Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí alpesi összetett Santa Caterina Alexis Pinturault

A férfi alpesi sízők egy jó kis kombinációval zárták a 2016-os esztendőt. Ez a verseny izgalmára is értendő, két nagyformátumú síző párharcából Alexis Pinturault került ki győztesen. A szakági címvédő oldalán Marcel Hirscher sem búslakodott, mert dacára annak, hogy kikapott, ezt pedig az osztrák hírhedten gyűlöl, Kjetil Jansrud kiesésével jócskán növelte előnyét összetettben. A dobogó harmadik fokára a Szuper-G után még vezető Aleksander Aamodt Kilde állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

  Szuper-Kjetil: 3-ból 3!

alpesi sí Szuper-G Santa Caterina Olaszország Kjetil Jansrud

Kjetil Jansrud legyőzhetetlen idén Szuper-G-ben, a harmadik szakági futamon is csak hátát nézték a többiek, ha képletesen fejezzük ki magunkat. A második helyről viszont mindössze 5 század döntött, méghozzá Hannes Reichelt javára. Santa Caterina meghozta az olasz dobogót is, Dominik Paris révén örülhettek a hazaiak is.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa szlalom Santa Caterina Hirscher

Megtört Henrik Kristoffersen nagy sorozata: a címvédő Marcel Hirscher maga mögé utasította a norvéget, és megnyerte a férfi szlalomot Santa Caterinán. Az első futam után szinte azonos idővel állt Alekszandr Horosilov, Kristoffersen é Hirscher, a második futamban aztán megfordult közöttük a sorrend. Első pontjait ünnepelte Lettország, Magyarország viszont továbbra is hiába vár erre a férfi mezőnyben: Samsal Dalibor a 41. helyen zárt.

Kommentek: 0 komment

Megkezdődött a 2016-os év az alpesi sízők számára, a hölgyek mezőnye Santa Catarinán műlesiklásban csapott össze. Több elhibázott esély után immár a női mezőnyben is megvan a norvég siker, Nina Løseth mindkét futam legjobb idejével, másodperc feletti előnnyel szerezte meg első Világkupa-győzelmét. Cseh-szlovák dobogó: Šárka Strachová és Veronika Vélez-Zuzulová fért még fel a pódiumra. A szakágit vezető Hansdotter az 5. helyen zárt. Vlhová az első futamban búcsúzott, a féltávnál 2. svájci Chable pár kapuval a vége előtt elesett.

alpesi si alpesi sí világkupa Santa Caterina szlalom Nina Løseth

Kommentek: 0 komment

A férfi alpesi síelők számára Santa Caterinán zárult a 2015-ös esztendő, egy igencsak sok kérdést felvető lesiklással. A lejtő felső részét meredeksége és buckássága együtt életveszélyessé, és versenyre szinte alkalmatlanná varázsolta, ráadásul a pálya tűzésével még tovább nehezítették az indulók sorsát. A francia Adrien Théaux volt az egyedüli, aki szárnyalt a buckák felett, másodperc feletti előnnyel nyert Hannes Reichelt és David Poisson előtt. A negyedik az a Christof Innerhofer, aki a fél pályán át a hátán cipelt egy kaput! Svindal nem kockáztatta a szezonját, biztonsági menettel fontos pontokat szerzett.

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Santa Caterina Theaux

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk