Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Aspen szlalom USA Petra Vlhová Mikaela Shiffrin Frida Hansdotter

Kisebbfajta meglepetésre elmaradt az újabb amerikai győzelem a női szlalomosok közt, Mikaela Shiffrin nem pattogott úgy a stanglik közt, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek, s Petra Vlhová ihletett formájának köszönhető a tény, hogy ma legyőzték a szakág és az összetett idei győztesét. A dobogó harmadik fokára az előző idény bajnoka, Frida Hansdotter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Squaw Valley USA szlalom Mikaela Shiffrin Sárka Strachová

Mikaela Shiffrin duplával hangolt a Világkupa-döntőre, az amerikaiak klasszisa hazai havon győzött a pénteki óriás után tegnap kedvenc számában, szlalomban. Bár ennek tudatában eleve pont került volna a szakági pontverseny végére, Veronika Velez-Zuzulová - helyi idő szerint - délelőtti kiesésével már eldőlt a kristálygömb sorsa. A dobogóra még Šárka Strachová, valamint Bernadette Schild állhatott fel. Ez utóbbi azért nagy szó, mivel 21 Világkupát követően ért fel pódiumra osztrák női szlalomos. Az első futam után vezető Wendy Holdener három kapuval a vége előtt búcsúzott, a legjobb részidők birtokában.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sí világkupa aspeni döntője előtt a hölgyeknek még Squaw Valley-ben van jelenésük a két technikai szakágban. Magyar idő szerint tegnap késő este ért véget az óriás-műlesiklás, melyet a hazai pálya előnyét élvező Mikaela Shiffrin nyert. A második futam hőse viszont nem ő, hanem Federica Brignone volt, 7 századra volt a hatalmas bravúrtól az olasz. Tessa Worley hideg fejjel végigment, felfért a dobogóra, 80 pontos előnnyel várja az utolsó versenyt.

alpesi si alpesi sí világkupa Squaw Valley Shiffrin óriás-műlesiklás

Kommentek: 0 komment

Alpesi összetettel zárult a női alpesi sízők hétvégéje Crans Montanán. Ez volt a 3., egyben utolsó kombinációs verseny, így rögtön végeredményt is hirdettek. Ilka Štuhec 3. helyével bebiztosította szakági elsőségét, a ma is remeklő, végül 2. helyet szerző Federica Brignone hiába próbált nyomást helyezni rá. A hányatott sorsú szakág fekete lapjai tovább bővültek: a szuper-G-ben 31-essel rajtoló Mikaela Shiffrin előtt addig tisztogatták a pályát, míg a szlalomkirálynő könnyedén lesíelhetett az élbolyba. Szlalomban ezek után nem lehetett kérdéses az elsősége.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana alpesi összetett Shiffrin Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság Sankt Moritz Svájc Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Az egész világbajnokság egyik legbiztosabbnak ígérkező aranyérmét gyűjtötte be az immáron háromszoros világbajnok amerikai. Mikaela Shiffrin ellentmondást nem tűrve, mindkét futamát simán nyerve múlta felül a többieket. Wendy Holdener kombinációs aranyérme után egy ezüsttel gazdagodott, remek vb-t zárt. A bronzérmet pedig Frida Hansdotter nyakába akasztották, aki ezzel begyűjtötte a svédek első egyéni érmét Sankt Moritzban. A szlovákok voltak a nap vesztesei, elmaradt ugyanis a hőn áhított sporttörténelmi medália. Petra Vlhová minimális különbséggel szorult le a dobogóról, míg Veronika Vélez-Zuzulová nem bírta el a nyomást, búcsúzott a második futam legelején. Archam Chiara révén magyar versenyzőért is szurkolhattunk. Az első letörésnél teret vesztett, s kiesett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk