Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A lesiklás után szuper-G-ben is elkezdődött a férfi alpesi sí Világkupa 2015/2016-os idénye a kanadai Lake Louise-ban. A tegnapi lesiklás után ma is Aksel Lund Svindalé lett a győzelem, a norvég ezúttal lényegesen simábban utasította maga mögé a mezőnyt. A tegnapi második Peter Fill ma is felfért a dobogóra, de Matthias Mayer ezúttal annak harmadik fokára taszította az olaszt. Kjetil Jansrud most is a vert mezőnyben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világkupa lesiklás Lake Louise Kanada Aksel Lund Svindal Peter Fill Travis Ganong Guillermo Fayed Carlo Janka Max Franz

A minden jel szerint remek erőállapotban, régi összeszedettségével síelő Aksel Lund Svindal mindösszesen egyetlen századdal előzte meg azt a Peter Fillt, akinek így nem jött össze életének második Világkupa-győzelme. A dobogó harmadik fokára az amerikai Travis Ganong állt fel. A szakági címvédő Kjetil Jansrud hibát hibára halmozva csak a 9. helyet tudta megszerezni, míg az osztrákok részéről Max Franz 6. helye jelentette a maximumot.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világkupa előzetes lesiklás Szuper-G óriás-műlesiklás szlalom Marcel Hirscher Aksel Lund Svindal Kjetil Jansrud Alexis Pinturault Ted Ligety

A söldeni idénynyitó után egy hónappal, ha az időjárás is úgy akarja, úgy igazából is elrajtolhat a téli sportok karavánja, mely egészen jövő március végéig bőségesen el fog látni minket izgalmakkal, sportcsodákkal. Múltkoriban a hölgyekről szóltunk hosszasan, épp eljött tehát az idő, hogy a férfi mezőnyt is boncolgassuk kicsikét. Marcel Hirscher ötödik sikerére számít a sportközvélemény, az osztrákok gigásza idáig rendíthetetlennek bizonyult a technikás számokban, ami egy viszonylag ponterős Szuper-G mellé elegendőnek is mutatkozhat az újabb címvédéshez. Ha mégsem így történik, arról a norvégok párosa, Kjetil Jansrud és Aksel Lund Svindal tehet. Netán Alexis Pinturault dobbant ezen a télen egy igazán nagyot? 46 versenyen dőlhet el az Összetett Világkupa sorsa.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk