Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb technikai szám a férfiaknál, újabb osztrák győzelem a Világkupában. Épp a név okozott kisebbfajta meglepetést, Michael Matt sikerére kevesen tippelhettek csak. A kétszeres világbajnok Mario Matt öccsének két energikus menete is édeskevésnek bizonyult volna viszont, amennyiben Stefano Gross nem izgulja el a délutáni futamot, s nem csúszik a második helyre csaknem másfél másodperces előny birtokában. A dobogó harmadik fokára Felix Neureuther állhatott fel. Marcel Hirschernek ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a nap nyertese így is ő, mivel Kristoffersen kiesésével ezzel is bebiztosította újabb szakági kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Maribor Szlovénia Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Változatlanul áll a tézis: ha célba ér, képtelenség legyőzni Mikaela Shiffrint szlalomban. Az amerikai klasszis szezonbeli negyedik sikerét aratta a szakágban. A dobogóra még Wendy Holdener és Frida Hansdotter állhatott fel, a második futamban az első hat közt nem történt változás. A hazaiak részéről Ana Bucik szállított egy szép 7. helyezést, míg az osztrák csapatból Bernadette Schild 9. helyével jelentette a csúcspontot. Veronika Vélez-Zuzulová kiesett, így visszaállt az óév végi pontkülönbség közte és Shiffrin közt.

Kommentek: 0 komment

  Tavaszi eső síversenyt visz

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Garmisch-Partenkirchen szlalom Maribor Szlovénia Németország

Nem fogadta kegyeiben az időjárás ma (sem) az alpesi sízőket. Mariborban már szombaton sem rendeztek makulátlan versenyt, irreális körülmények közt szenvedve síeltek a nők. Ma sem volt ez másként, annyi különbséggel, hogy ma ártalmatlan helyzetekben estek sorban a lányok, ennek következtében és a megérkező eső miatt végül 25 síző után félbeszakították a szlalomot. A férfiak óriás-műlesiklása már el sem kezdődhetett Garmisch-Partenkirchenben, sportszerű viadalt ma lerövidített pályán sem lehetett volna garantálni. Végleg törölték a Leviben elmaradt szlalomokat.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Maribor Szlovénia ViktoriaRebensburg Ana Drev Tina Weirather Eva-Maria Brem Nina Löseth Maria Pietilä-Holmner

Profi síelésre nem igazán alkalmas pályán rendezték ma a szezon hetedik óriás-műlesiklását. A maribori versenyt Viktoria Rebensburg nyerte, aki ezzel még szorosabbá tette a versenyfutást a kis kristálygömbért. Kellett ehhez a délelőtti futam legjobbjának hátrazuhanása is, Eva-Maria Brem a dobogóról is lecsúszott. A hazaiak örömére Ana Drev ismét pódiumon ünnepelhetett, hasonlóan a két stabil menettel jelentkező Tina Weiratherhez. Az összetett két esélyese, Lindsey Vonn és Lara Gut egyformán kiesett.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világkupa Pokljuka Szlovénia Jean Guillaume Beatrix Kaisa Mäkäräinen egyéb

Jean Guillaume Beatrix a célegyenesben hajrázta le a norvég Emile Hegle Svendsent. A nagyok közül a német Simon Schempp a harmadik, Martin Fourcade pedig csak 7. lett. A hölgyek közül a finn Kaisa Mäkäräinen jó lövészetének köszönhette tömegrajtos sikerét.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk