Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

egyéb szánkó Szocsi Szánkó Világkupa Felix Loch

Vészharangot kongattak, ami alaposan felpezsdítette a Felix Loch vezette germán szánkócsapatot: a vb-n taroltak, a Szocsi-világkupán csak nyertek korunk legjobb versenyzői.

Kommentek: 0 komment

A leghosszabb egyéni távon mindhárom magyar a fináléba jutott,: Liu Shaoang 5., Knoch Viktor pedig 7. lett. Az 500 méter viszont hagyott némi kívánnivalót maga után, a fivérek már a negyeddöntőben búcsúztak, Knoch pedig a B-döntőbe jutott.

rövidpályás gyorskorcsolya Szocsi

Kommentek: 0 komment

A férfi műlesiklással folytatódott, és egyben be is fejeződött az alpesi sí programja ma Szocsiban. Végeredményben azt mondhatjuk, a papírforma érvényesült a kettős osztrák győzelemmel, de kevesen gondolták volna, hogy Mario Matté lesz az arany, Marcel Hirscheré pedig csak az ezüst. Matt már az első futamot is megnyerte, Hirscher pedig elrontotta, de a második futamban Ante Kostelić szokás szerint elképesztő pályát alkotott - csak a legjobbak mehettek végig hiba nélkül. A dobogóra végül a fiatal norvég, Henrik Kristoffersen állhatott fel, szintén egy nagyon elrontott első menet után. Holtversenyben lett negyedik a dél-tiroli Stefano Gross és a német Fritz Dopfer, olimpiai pontot szerzett a szlovák Adam Žampa, kiesett Myhrer, Neureuther vagy épp Grange.

Kommentek: 0 komment

A női műlesiklással folytatódott az alpesi sí programja ma Szocsiban, és megszületett az újabb amerikai arany. Mikaela Shiffrin győzelme igencsak hasonlít Ted Ligety óriásban aratott sikeréhez: már az első futam után alig behozható előnyre tett szert, másodjára egy biztonsági menettel is bajnok tudott lenni. A dobogóra két osztrák, Marlies Schild és Kathrin Zettel fért fel, Höfl-Riesch egy hatalmas hiba miatt mögéjük szorult. Berecz Anna a 88 indulóból a 35. helyet szerezte meg.

Kommentek: 0 komment

Ma délelőtt a férfi szuper-óriásműlesiklással folytatódott az alpesi sí programja a szocsi olimpián. Ahogy azt már-már megszokhattuk, a favoritok ismét nagyot betliztek, a remekül karbantartott pályán végül a norvég Kjetil Jansrud nyert, az amerikai Andrew Weibrecht magas rajtszámmal érkezett ezüstérmes pozícióba, a bronzérmen pedig két ember is osztozik: Bode Miller, valamint a kanadai Jan Hudec azonos idővel állhat fel a dobogóra. Az osztrákoknak érem helyett maradt az olimpiai pont, Otmar Striedinger 5., Max Franz 6., Aksel Lund Svindal csak a 7. helyet szerezte meg.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk