Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Aspen szlalom USA Petra Vlhová Mikaela Shiffrin Frida Hansdotter

Kisebbfajta meglepetésre elmaradt az újabb amerikai győzelem a női szlalomosok közt, Mikaela Shiffrin nem pattogott úgy a stanglik közt, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek, s Petra Vlhová ihletett formájának köszönhető a tény, hogy ma legyőzték a szakág és az összetett idei győztesét. A dobogó harmadik fokára az előző idény bajnoka, Frida Hansdotter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Aspen USA Marcel Hirscher Felix Neureuther Mathieu Faivre

Délelőtt egyetlen századdal még kikapott, összességében viszont a megszokott erődemonstrációját hozta Marcel Hirscher a szezon utolsó óriás-műlesiklásán. Valószerűtlenül ihletett módon síelt az osztrák a tavaszias időben, ellenfele ma sem volt igazán. Felix Neureuther közelítette meg leginkább, míg a dobogóra harmadik fokára Mathieu Faivre állhatott fel, aki ennek és Pinturault újabb kiesésének köszönhetően előreugrott a szakági tabella második helyére.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Hannes Reichelt Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Mauro Caviezel

A tétnélküliség kissé rányomta bélyegét a férfiak idénybeli utolsó Szuper-G-jére. Hannes Reichelt pörgött fel a legjobban, így nyerte megérdemelten az aspeni versenyt, minek következtében előlépett a szakági pontverseny második helyére. A tegnapi győztes ezúttal egy második hellyel gazdagodott, Dominik Paris mögött holtversenyt hirdettek a dobogó harmadik fokán: a tavalyi szakági győztes Aleksander Aamodt Kilde és Mauro Caviezel osztozik ezen a pozíción. Kjetil Jansrud viszi haza a kristálygömböt, de ezt már lassan két hete tudhattuk.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Squaw Valley USA szlalom Mikaela Shiffrin Sárka Strachová

Mikaela Shiffrin duplával hangolt a Világkupa-döntőre, az amerikaiak klasszisa hazai havon győzött a pénteki óriás után tegnap kedvenc számában, szlalomban. Bár ennek tudatában eleve pont került volna a szakági pontverseny végére, Veronika Velez-Zuzulová - helyi idő szerint - délelőtti kiesésével már eldőlt a kristálygömb sorsa. A dobogóra még Šárka Strachová, valamint Bernadette Schild állhatott fel. Ez utóbbi azért nagy szó, mivel 21 Világkupát követően ért fel pódiumra osztrák női szlalomos. Az első futam után vezető Wendy Holdener három kapuval a vége előtt búcsúzott, a legjobb részidők birtokában.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk