Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí szlalom Zágráb Horvátország Veronika Vélez-Zuzulová

Mikaela Shiffrin elsőfutamos kiesésével végre igazi versenyt hozhatott volna a zágrábi szlalom, ám Veronika Vélez-Zuzulová szintúgy kiemelkedik az őt követő mezőnyből, így a szlovákok kiválósága is önmagától értetődő magabiztossággal szállította a győzelmet. Kettős sikert ünnepelhettek északi szomszédjaink, Petra Vlhová révén hozták a második helyet is. Mi több, Šárka Strachová harmadik helyével a csehszlovákok kisajátították ma a dobogót. Ilyenre már volt példa, a sporttörténelmet ma nem ők írtak, hanem Lelde Gasūna és Maria Skanova. A két hölgy elsőként szerzett Világkupa-pontot alpesi síben Lettország, illetve Fehéroroszország számára.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Sestriere szlalom Shiffrin Vélez-Zuzulová Holdener

A női alpesi sízők szlalommal zárták hétvégi programjukat Olaszországban. Egy futamon át bízhattunk abban, hogy végre nem csak a második helyért folyik a küzdelem, de aztán Mikaela Shiffrin gondoskodott róla, higy ezúttal is másodperc fölé nőjön az előnye. Az azonos dimenzióban küzdők versenyét Vélez-Zuzulová nyerte, Wendy Holdener ezúttal is felfért a dobogóra. Lara Gut hét év után szerzett újra pontot szlalomban.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Levi Finnország Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Petra Vlhova Veronika Velez-Zuzulova Maren Skjöld Melanie Meillard

Mikaela Shiffrin erődemonstrációját hozta a szlalom Leviben, miközben a szakág előző évi győztese kiesett a második futamban. Két fiatal tehetség állt még dobogóra, Wendy Holdener nagy csatában győzte le Petra Vlhovát. A nap meglepetését már nem ők, hanem két még fiatalabb versenyző szolgáltatta. A norvég Maren Skjøld az 5., míg a svájci Melanie Meillard az 6. helyen végzett - egyformán harmincon túli rajtszámmal.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom Mikaela Shiffrin Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Wendy Holdener Michaela Krichgasser Maria Pietilä-Holmner

Érvényesült a papírforma a szezon utolsó szlalomján a hölgyeknél, Mikaela Shiffrin éppoly félelmetes dominanciával nyerte a versenyt, mint az összes többit, amin rajthoz tudott állni. A szakági kristálygömböt így Frida Hansdotter gyűjtötte be, aki kóros szerencsétlenségéből jóváírt valamit ezzel. A svéd a harmadik, a szlovák Veronika Vélez-Zuzulová pedig a második helyen végzett a napi versenyben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Flachau Ausztria szlalom Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Petra Vlhová Nastasia Noens Sárka Strachová Wendy Holdener

Három nap telt el az előző verseny óta, érdemi dolgokban nem történt változás. Veronika Vélez-Zuzulova ismételni tudott, ergo ennyi idő alatt nyert annyi Világkupa-versenyt, mint másfél évtizedes pályafutása során összesen. Frida Hansdotter sem szorult le a dobogóról, 3. helyét a megszokott másodikra cserélte. Újdonságként Petra Vlhova került a pódiumra, leszorítva onnan az első futam után még vezető Nastasia Noenst. Felemás napot zártak a házigazdák, mert hiába kerültek nyolcan is a TOP30-ba, valós dobogós esélyük ma sem volt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk