Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Val Gardena Olaszország Max Franz

Karácsony előtt megszaporodnak az események az alpesi síelők háza táján, egymást érik a versenyek, patinás helyszínek váltják egymást. Ezen a héten Val Gardena, vagy német nevén Gröden fogadta a legjobb lesiklókat, akik egy klasszikus lejtőn, a Saslongon csaptak össze egy héttel az ünnepek előtt. A norvégok diadalsorozata, habár kevésen múlt, de végéhez ért. Sokáig Aksel Lund Svindal vezette a versenyt, dacára egy vállalhatatlanul gyenge szektorának. A papíron legkeményebb riválisokon már túl volt, ám ez a francokat ért neki maximális elismerést, jött ugyanis az edzéseken azért jó időket síző Max Franz, s bő 650 nap elteltével győzni tudott osztrák lesiklóként a Világkupában. A dobogó alsó fokára a lejtő specialistája, Steven Nyman állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Val Gardena Aksel Lund Svindal Guillermo Fayed Kjetil Jansrud Peter Fill Erik Guay Bryce Bennett Matthias Mayer

Ötödik tiszta gyors szakági versenyen ötödszörre is legyőzte címvédő honfitársát Aksel Lund Svindal, a norvég óriás vezeti így mától az összetett pontversenyt. Kjetil Jansrud és közé ráadásul beférkőzött még egy induló, Guillermo Fayed az elitcsoport záróembereként tréfálta meg a norvégokat. Matthias Mayer nagyot esett, melltáji zúzódásokat diagnosztizáltak nála.

Kommentek: 0 komment

A tegnapi lesiklás után ma szuper-G-val folytatódott a férfi alpesi sí Világkupa programja Val Gardenán, a Saslongon. Kejtil Jansrud ma is éppúgy kiemelkedett a mezőnyből, mint tegnap, és most nem volt olyan emberfeletti menet, mint tegnap Nymantől - a norvég éllovas nagy fölénnyel nyert. A sokáig élen álló Dominik Paris is már második dobogójának örülhetett két nap alatt, Hannes Reichelt fért még fel a pódiumra.


Kommentek: 0 komment

A hagyományos val gardenai lesiklással kezdődött az alpesi sízők hétvégi programja. A dél-tiroli lejtő specialistája, Steven Nyman legyőzhetetlennek bizonyult, a mezőny maradékából most is kiemelkedő Kjetil Jansrud tudta csak megközelíteni. Dominik Paris állhatott még fel a dobogóra. A nap alpesi sí krónikájához tartozik még, hogy Miklós Edit a 35. helyen zárt Val d'Isère-ben a női lesiklóedzésen.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk