Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország Lindsey Vonn Lara Gut Viktoria Rebensburg

A 2017-es esztendő legnagyobb visszatérését produkálta a garmischi lesikláson Lindsey Vonn. Szűk két hónappal kéztörése után, bámulatos léptékű rehabilitációt követően versenyt nyert a Világkupában az amerikaiak világklasszisa! Másfél tizeddel előzte meg a szemre hibátlant síelő Lara Gutot, míg a dobogó alsó fokára a Kandaharon elsőként lesikló Viktoria Rebensburg, hogy a hazai nézők is örvendhessenek. A szakági pontversenyt vezető Ilka Štuhecnek meg kellett elégednie a 8. hellyel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Lake Louise Kanada Ilka Stuhec Sofia Goggia Kajsa Kling Lara Gut Viktoria Rebensburg Stacey Cook

Őrült versenyt hozott a Lake Louise-i hétvége első lesiklása. Az alaposan felforgatott rajtszámrendszer és a változó körülmények alaposan megbolygatták az eredményeket. Az első tíz síző után még Lara Gut vezetett, végső soron azonban dobogóra sem sikerült állnia, váratlan személyektől sorjáztak ugyanis a jobbnál jobb eredmények. Sokáig úgy tűnt, Kajsa Kling Világkupa nyerhet Kanadában, közel a harmincas rajtszámhoz viszont ketten is ihletett sízést mutattak be. Sofia Goggia menete egy szlovén lány, Ilka Štuhec miatt nem lett mindent vivő. A korábban dobogót sem látott, de már-már tekintélyesnek mondható VK- pályafutást maga mögött tudó Stuhec karriertörténeti csúcsra ért. Miklós Edit sem vallott szégyent, sőt, egy kivétellel valamennyi osztrákot, s mellettük egy sor klasszist utasított maga mögé. Végül egy 10. hellyel kezdte idényét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Szuper-G Sankt Moritz Svájc Tina Weirather Lara Gut Cornelia Hütter Kajsa Kling Laurenne Ross Viktoria Rebensburg

Űridővel Tina Weirather nyerte a csütörtökön rendezett Szuper-G-t a Sankt Moritz-i Világkupa- döntő második versenynapján. A svájci csapat kötelékében készülő liechtensteini idei első győzelmét aratta, de aminek még jobban örülhetett a kilátogató publikum, az Lara Gut második helye, minek hála 2014 után másodszor megnyerte a szakági pontversenyt. A napi dobogóra még Cornelia Hütter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Flachau Ausztria Viktoria Rebensburg Ana Drev Federica Brignone Eva-Maria Brem Stephanie Brunner Nadia Fanchini

Három év elteltével győzött újra a Világkupában Viktoria Rebensberg. Vancouver olimpiai bajnoka az első futamot követően minimális különbséggel még leszorult az élről, délután azonban dominált, riválisainál sokkalta jobban ráérzett a körülmények nyújtotta lehetőségre. Ana Drev ezúttal nem izgulta túl, magabiztosan dobogóra váltotta délelőtti elsőségét. A dobogó harmadik fokára Federica Brignone állhatott fel. A szakágit immáron Eva-Maria Brem vezeti, miután 4. helyével szemben Lara Gut csak egy 19. pozícióra volt ma jó. Lindsey Vonn kiesésével a svájci 50 pontra növelte előnyét összetettben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Lienz Ausztria Lara Gut Tina Weirather Viktoria Rebensburg Eva-Maria Brem Federica Brignone Michaela Kirchgasser

Minden körülmény összejátszik egyelőre a kicsattanó önbizalommal síelő Lara Gut érdekében. A svájciak kedvence két úgyszólván tökéletes menettel nyerte az óriás-műlesiklást Lienzben, s minthogy Lindsey Vonn megint túlvállalta magát, s kiesett, 158 pontra növelte előnyét összetettben. A dobogóra még Tina Weirather és Viktoria Rebensburg állt fel, a hazaiak aduásza, Eva-Maria Brem így leszorult a pódiumról, minek következtében Gut a szakágiban is átvette a vezetést. Az első futam után még vezető Ana Drev elizgulta a folytatást, pont nélkül maradt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk