Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Garmisch-Partenkirchen Németország Lara Gut Stephanie Venier Tina Weirather

A papírformának megfelelően tükörsima győzelmet aratott a szezon harmadik Szuper-G- versenyén a svájciak klasszisa. Lara Gut mögött egy dobogón ma debütáló fiatal osztrák végzett a második helyen, Stephanie Venier ezzel szinte biztosan kvalifikálta magát az osztrák vb-csapatba. (Egyszersmind majdhogynem biztosra vehető a kétszeres világbajnok Elisabeth Görgl távolmaradása Sankt Moritztól.) A dobogó harmadik fokára idén - két második hely után - Tina Weirather állhatott fel. Az osztrák csapat összteljesítménye említésre méltó, hárman zártak TOP-10-ben, közte a tegnapi lesiklás után ma is TOP-10-ben végzett, elvileg szlalomos Ricarda Haaserrel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Altenmarkt-Zauchensee Ausztria Christine Scheyer Tina Weirather Jacqueline Wiles Miklós Edit

Elátkozott hétvége ez a magyar alpesi síelés számára. Azok után, hogy minden edzést töröltek és a tegnapi lesiklást elhalasztották a hóvihar és a köd miatt, a ma délelőtti edzésen két sízőnek kellett hatalmas bukást elszenvednie. Nadia Fanchini után Miklós Edit szenvedett súlyos sérülést, mindkettejüket mentőhelikopter szállította kórházba. A legfrissebb hírek szerint orvosai tették helyére térdét, bár pontos és hivatalos diagnózis nincs, annyi bizonyosnak látszik, súlyosan sérültek Edit szalagjai. A versenyen nagy meglepetésre osztrák győzelem született, mégpedig a jelenlegi szezonig érdemi Világkupa-eredményt felmutatni nem tudó Christine Scheyer részéről. Tina Weirather szájából énekelte ki a sajtot a 25-s rajtszámmal érkező osztrák, míg a dobogó alsó fokára is egy meglepetésember, az amerikai Jacqueline Wiles állhatott fel. Lindsey Vonn egy 13. hellyel tért vissza a Világkupába.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sízők hétvégéje Lake Louise-ban szuper-G-vel zárult a hölgyek számára. Alaposan behavazott, ám síelhető pálya, és újabb remek verseny szórakoztatta a nézőket. A svájciaknak és a magyaroknak bizonyosan remek: Lara Gut győzelemmel jelezte igényét egy (két?) kristálygömbre, Miklós Edit pedig a mezőny végéről indulva ért el egy varázslatos 13. helyet. Tina Weirather és Sofia Goggia fért még fel a dobogóra, de Ilka Štuhec sem volt messze az újabb bravúrtól.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016 Szuper-G Miklos Edit Lara Gut Weirather Goggia

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Szuper-G Sankt Moritz Svájc Tina Weirather Lara Gut Cornelia Hütter Kajsa Kling Laurenne Ross Viktoria Rebensburg

Űridővel Tina Weirather nyerte a csütörtökön rendezett Szuper-G-t a Sankt Moritz-i Világkupa- döntő második versenynapján. A svájci csapat kötelékében készülő liechtensteini idei első győzelmét aratta, de aminek még jobban örülhetett a kilátogató publikum, az Lara Gut második helye, minek hála 2014 után másodszor megnyerte a szakági pontversenyt. A napi dobogóra még Cornelia Hütter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk