Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Viharosan kezdődött az év a férfi alpesi síelők számára. A zágrábi Sljemén az időjárás alaposan beleszólt a versenybe, és végül Manfred Mölgg volt a legjobb, és egyben legszerencsésebb. Neureuther zárt a 2. helyen, a 3. Kristoffersen és az első futamban remeklő Lizeroux jobb helyezését a szél fújta el. Igaz, az olasz elképesztő második menetét aligha tudta volna bárki is megelőzni. Hirscher önerőből volt pocsék ma, a féltávnál vezető Feller nevetséges módon esett ki, Samsal Dalibor a mezőny végén viaskodott az elemekkel.

alpesi si alpesi sí világkupa Zágráb szlalom Manfred Mölgg Samsal Dalibor

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Zágráb Horvátország Veronika Vélez-Zuzulová

Mikaela Shiffrin elsőfutamos kiesésével végre igazi versenyt hozhatott volna a zágrábi szlalom, ám Veronika Vélez-Zuzulová szintúgy kiemelkedik az őt követő mezőnyből, így a szlovákok kiválósága is önmagától értetődő magabiztossággal szállította a győzelmet. Kettős sikert ünnepelhettek északi szomszédjaink, Petra Vlhová révén hozták a második helyet is. Mi több, Šárka Strachová harmadik helyével a csehszlovákok kisajátították ma a dobogót. Ilyenre már volt példa, a sporttörténelmet ma nem ők írtak, hanem Lelde Gasūna és Maria Skanova. A két hölgy elsőként szerzett Világkupa-pontot alpesi síben Lettország, illetve Fehéroroszország számára.

Kommentek: 0 komment

Idén is Horvátországban kezdődött az alpesi síelők naptári éve. Ma a Sljemén a férfiak villanyfényes szlalomjára került sor. Samsal Dalibor kiesett az első futamban. Új év, ám a kép a régi: ha Marcel Hirscher nem hibázik, a mezőnynek esélye sincs ellene. Az osztrák mögött Felix Neureuther és a norvég Sebastian-Foss Solevåg zárt. Búcsúzott Horvátországtól a helyiek legendája, Ivica Kostelić - 18. hellyel, második legjobb horvátként. Samsal Dalibor kiesett az első futamban.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk