Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí alpesi sí világbajnokság előzetes

A holnapi lesikló edzésekkel kezdetét veszi az év egyik csúcseseménye, a sportág legnagyobb seregszemléje, a 44. Alpesi Sí Világbajnokság. Ötödször rendez vb-t Sankt Moritz, ahol az elkövetkező két hétben 76 ország 589 sízője (360 férfi és 229 nő) csatol lécet az összesen 11 versenyszámban. Megszokott előzetesünket ezúttal a jelenre hegyezzük ki. Előzetesünk második részében a csapatversenyről írunk, valamint a technikai számok esélyeit boncolgatjuk. Háromfős stábunk közös munkája következik.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világbajnokság előzetes

A holnapi lesikló edzésekkel kezdetét veszi az év egyik csúcseseménye, a sportág legnagyobb seregszemléje, a 44. Alpesi Sí Világbajnokság. Ötödször rendez vb-t Sankt Moritz, ahol az elkövetkező két hétben 76 ország 589 sízője (360 férfi és 229 nő) csatol lécet az összesen 11 versenyszámban. Megszokott előzetesünket ezúttal a jelenre hegyezzük ki. A helyszín bemutatója után kronológiai sorrendben áttekintjük az egyes versenyek esélyeit, a poszt végén pedig bemutatjuk természetesen a magyar csapatot. Mármint a Miklós Edit hiányában megmaradt részét. Háromfős stábunk közös munkája következik.

Kommentek: 0 komment

síugrás négysáncverseny előzetes

Síugrásban a naptári év vége rendszerint egyet jelent a Négysáncverseny kezdetével, amely mint mindig, ezúttal is a szezon első igazán kiemelt eseménye. Egy évvel Peter Prevc győzelme után idén fiatalabbik öccse, Domen uralta a VK-sorozat első versenyeit, így ismét egy Prevc utazhat elsőszámú esélyesként Oberstdorfba, de vajon családban marad-e a győztesnek járó trófea is?

Előzetesünkben a Turné és a négy helyszín bemutatása mellett szokás szerint körbejárjuk a favoritokat, és megpróbáljuk megjósolni, hogy ki lehet az, aki legnagyobb eséllyel magasba emelheti a győztesnek járó arany sast vízkeresztkor.

Kommentek: 0 komment

síugrás szezonnyitó naptár előzetes

Küszöbön áll már a szezonkezdet, így az esélyesek után most ideje áttekintenünk a soron következő szezon naptárát. A 65. Négysáncverseny mellé csatlakozik a világbajnokság és bemutatkozik egy új norvég versenysorozat is.

Kommentek: 0 komment

síugrás esélylatolgatás szeonnyitó előzetesNéhány nap választ már csak el minket az új síugró világkupa kezdetétől, így itt az ideje, hogy hagyományainkhoz híven áttekintsük, hogy ki lehetnek a legnagyobb esélyesek a nagy kristálygömb elhódítására, és csapatról-csapatra számba vegyük, hogy ki milyen előjelekkel várhatja a rajtot.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk