Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás lahti világbajnokságTegnap a férfiak csapatversenyével véget ért a síugrók számára a lahti világbajnokság, amelyen néhány nap erejéig mi is ott lehettünk, így egy kicsit a helyszínen begyűjtött élményekre is emlékezve idézzük fel, hogyan dőlt el az öt aranyérem sorsa, amit síugrásban kiosztottak.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságTörténetének első aranyérmét szerezte csapatversenyen a lengyel síugró válogatott, a Piotr Zyła, Dawid Kubacki, Maciej Kot, Kamil Stoch összeáálítású négyes összességében magabiztosan szerezte meg az első helyet, ami azért is nagy szó, mert a második sorozatra feltámadó szél kicsit megkavarta a kártyákat, és elsősorban az döntött a helyezésekről, hogy ki hibázik kevesebbet. Végül az ezüstérmet a vb-re feltámadó norvégok szerezték meg, míg a bronzérem nem kis részben Stefan Kraftnak köszönhetően Ausztriáé lett.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságAhogy az várható volt Németország továbbra is bombaformában van: leiskolázta a mezőnyt a vegyes csapatversenyben, ezzel kétszeres világbajnok lett ebben a meglehetősen új szakágban. Az ezüstéremért Ausztria és Japán csatázott, de végül az osztrákok magabiztosan hozták a második helyet.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságStefan Kraft megszerezte élete első világbajnoki címét Lahtiban a normálsáncon. Az ezüstérmet az utóbbi hetekben kiválóan szereplő Andreas Wellinger szerezte meg, míg a bronzérem kisebb meglepetésre Markus Eisenbichler nyakába került.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokság

Kiemelt eseményhez érkezett az idei szezon, hiszen az előttünk álló bő egy hétben rendezik Lahtiban az északisí világbajnokságot. Síugrásban öt számban avatnak majd világbajnokot, előzetesünkben egy kis múltidézés mellett elsősorban arra keressük majd a választ, hogy kik a legesélyesebbek a medáliák megszerzésére!

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk