Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen óriás-műlesiklás Tessa Worley Federica Brignone

Az európai szemmel nézve igen távoli és szomorkásan eseménytelen aspeni Világkupa-döntő zárónapján csak a hölgyek számára volt valódi kérdés: óriás-műlesiklásban Tessa Worley elsőségét matematikailag még veszélyeztethette a hazai pálya előnyét élvező Shiffrin. A valóságban egy pillanatig sem volt kérdéses Worley elsősége, végül ezen a versenyen is megelőzte az amerikait. A mai nap viszont nem róluk, hanem az olaszokról szólt: Fderica Brignone mindkét futamban a mezőny fölé nőtt, ráadásul Sofia Goggia és Marta Bassino segítségével színolasz dobogót hozott össze.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Aspen Ilka Štuhec

A szlovénok kiválósága ugyanúgy agyonverte a mezőnyt, mint tette azt az idény zömében. Lindsey Vonn bírta csak másodpercen belül tartani, a dobogó harmadik fokára pedig Sofia Goggia végzett - az egyetlen, akinek halovány reményei lehettek az idényzáró futam előtt. A szlovénoknak Tina Maze visszavonulása után is lesz kinek szurkolnia. Az olimpián, és az összetett pontversenyben egyaránt.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen Peter Fill Dominik Paris lesiklas

A győzelem megint nem jött össze, de a szerencse mégsem engedte el igazán Peter Fill kezeit. A dél-tiroli és a kissé visszafogottan teljesítő addigi listavezető Kjetil Jansrud közé szép sorban csordogáltak be a riválisok, amelyek közül többen veszélyeztethették volna Fillt és a napi győztes Dominik Parist, ám egy-egy rontott kanyar jellemzően kevéssel mögéjük sorolta mindet. Fill ezzel megvédte címét lesiklásban, nagy klasszisok közé emelve ezzel nevét.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sí világkupa aspeni döntője előtt a hölgyeknek még Squaw Valley-ben van jelenésük a két technikai szakágban. Magyar idő szerint tegnap késő este ért véget az óriás-műlesiklás, melyet a hazai pálya előnyét élvező Mikaela Shiffrin nyert. A második futam hőse viszont nem ő, hanem Federica Brignone volt, 7 századra volt a hatalmas bravúrtól az olasz. Tessa Worley hideg fejjel végigment, felfért a dobogóra, 80 pontos előnnyel várja az utolsó versenyt.

alpesi si alpesi sí világkupa Squaw Valley Shiffrin óriás-műlesiklás

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Peter Fill Beat Feuz

A szezonzárót megelőző utolsó lesiklásának adott otthont ma Kvitfjell. Ezúttal komolyabb zökkenőktől mentesen zajlottak le az események, s hab a tortán, a hazai favorit győzedelmeskedett végül. Kjetil Jansrud megerősítette helyét a szakági pontverseny élén, ám hátradőlni még butaság lenne részéről, a ma másodikként zárt Peter Fill ugyanis ott liheg a nyakán. A dobogó alsó fokára a világbajnok Beat Feuz állt fel. Klaus Kröll személyében egy egykori kristálygömbös jelentette be visszavonulását a Világkupától.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk