Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás négysáncverseny

Változó körülmények, kiugró eredmények és hatalmas szerencsefaktor Innsbruckban. Az újévi verseny után Tande behúzta az egysorozatos innsbrucki viadalt is, míg mellette két meglepetésember ünnepelhetett a dobogón Robert Johansson és Evgeniy Klimov személyében. Tande ezzel átvette a vezetést a Négysáncverseny és a Világkupa összetettjében is!

Kommentek: 0 komment

síugrás négysáncverseny

Két nagy győztese volt a Négysáncverseny garmisch-partenkircheni második forudulójának, az egyik Daniel Andre Tande, aki két nagyon jó ugrással megérdemelten nyerte meg a futamot, a másik pedig Kamil Stoch, aki ma bár ugyanúgy második lett mint Oberstdorfban, számára pillanatnyilak az volt fontosabb, hogy Stefan Kraftot megelőzze, ugyanis így turné-éllovasként utazhat majd a folytatásra, Ausztriába. Két verseny után nem panaszkodhatunk az izgalmakra, és a java még csak most jön!

Kommentek: 0 komment

síugrás

Stefan Kraft nyerte a 65. Négysáncverseny nyitóversenyét az oberstorfi Schattenbergschanzén, a 2015-ös összetett győztes mellett pedig még Kamil Stoch és Michael Hayböck örülhetett a dobogón a verseny végi eredményhirdetésnél. Nagyon nem ment viszont ma az ugrás a VK-éllovas Domen Prevcnak, aki csalódást keltve csak a 26. helyen végzett ma, ezzel gyakorlatilag már az első állomás után kiszállt az arany sasért zajló versenyből.

Kommentek: 0 komment

síugrás négysáncverseny előzetes

Síugrásban a naptári év vége rendszerint egyet jelent a Négysáncverseny kezdetével, amely mint mindig, ezúttal is a szezon első igazán kiemelt eseménye. Egy évvel Peter Prevc győzelme után idén fiatalabbik öccse, Domen uralta a VK-sorozat első versenyeit, így ismét egy Prevc utazhat elsőszámú esélyesként Oberstdorfba, de vajon családban marad-e a győztesnek járó trófea is?

Előzetesünkben a Turné és a négy helyszín bemutatása mellett szokás szerint körbejárjuk a favoritokat, és megpróbáljuk megjósolni, hogy ki lehet az, aki legnagyobb eséllyel magasba emelheti a győztesnek járó arany sast vízkeresztkor.

Kommentek: 0 komment

síugrás Négysáncverseny

Előttünk a legendás Turné 65. kiadása, kíváncsak vagyunk, nálatok ki a favorit?

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk