síugrásHoltversenyt hozott az élen az első sapporoi versenynap, így amellett, hogy Peter Prevc megszerezte idei első győzelmét, legalább ilyen boldog lehetett a verseny végén Maciej Kot is, hiszen karrierje során először tudott VK-futamot nyerni. A dobogó 3. fokát Stefan Kraft foglalhatta el miközben a nagy nevek közül többen is áldozatul estek a változékony szélnek.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Stefan Kraft nyerte az idei első sírepülő versenyt Oberstdorfabn, szoros csatában legyőzve Andreas Wellingert és az összetett szempontjából egy értékes harmadik helyet szerző Kamil Stochot. A változó erősségű szél sokaknak nehezítette meg a dolgát, és egy kicsit az erőviszonykba is belekavart, de végülis azt lehet mondani, hogy a dobogón valóban a nap három legjobbja állt.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Szoros versenyt hozott a vasárnapi egyéni verseny Willingenben, ugyanis a dobogós helyekről mindössze néhány tized pont döntött. A legjobban a végén Andreas Wellinger örülhetett, aki 3 tized ponttal múlta felül Stefan Kraftot és további 1 egységgel Manuel Fettnert. A VK-t vezető Stoch ezúttal csak ötödik lett, de továbbra is őrzi az első helyét az összetettben.

Kommentek: 0 komment

síugrás

A Piotr Zyla, Dawid Kubacki, Maciej Kot, Kamil Stoch összeállítású lengyel csapat második győzelmét szerezte idén Willingenben, ahol a változékony szélviszonyok között ők ugrottak a legbiztosabb lábbal a mai este során. A dobogóra a fehér-vörösök mellett Ausztria és Németország csapata állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

síugrás zakopane

A zakopanei síugró VK eseményeiről sportszakmai oldalról már beszámoltunk itt és itt, az alábbi kevésbbé szakmai posztban a szinte páratlan szurkolói élményből igyekszünk átadni valamit, elsősorban képekben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk