Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrásMiután a Világkupa és a Világbajnokság legfontosabb eseményeit részletekbe menőleg már megtárgyaltuk, térjünk át az idei VK legjobb 10 versenyzőjére. Az eleinte roppant izgalmasan induló Világkupa végül szinte sima Stefan Kraft győzelmekkel dőlt el, de Kraft, Wellinger és Stoch mellett még akad jó néhány versenyző, akik megérdemlik a dicséretet. Ne is húzzuk tovább az időt, tekintsünk vissza az idei VK legjobbjainak teljesítményére!

Kommentek: 0 komment

síugrás

Múlt vasárnap Planicán lezárult a 2016/17-es síugró szezon, amely változatos versenyeket, világcsúcsokat is hozott, na meg Stefan Kraft remeklését, aki a két kristálygömb megnyerése mellett a világbajnokságon is duplázni tudott! Na de, hogy hogyan emelkedett az évad során Kraft csillaga, hogyan vívott nagy csatát Stochhal, Tandéval és Wellingerrel az összetettért? Ezt tekintjük át évadzárónk első epizódjában.

Kommentek: 0 komment

Négy remek sírepülővel felállva sima győzelmet aratott Norvégia a planicai csapatversenyen. Egy ideig ugyan úgy tűnt, hogy a németek ma akár még meg is foghatják őket ("féltávnál" vezettek is), ám végül meg kellett elégedniük a 2. hellyel, míg a 3. helyre a lengyelek érkeztek meg gyakorlatilag bebiztosítva ezzel győzelműket a Nemzetek Kupájában. A kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően Johansson, Kraft és Stoch révén három két és fél sáncrekordot is láthatott a közönség.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Mindössze 31 pontos előnnyel várhatta a planicai szezonzárót Stefan Kraft, de pénteki győzelmének és Kamil Stoch 5. helyének köszönhetően 86 pontra növelte a különbséget közte és lengyel vetélytársa között. A szezon utolsó előtti egyéni versenyén Andreas Wellinger és Markus Eisenbichler végzett a dobogón Kraft mellett.

Kommentek: 0 komment

planica síugrás

A fináléhoz érkezett a 2016/17-es síugró szezon, az utolsó hétvégén, híven a hagyományokhoz, idén is Planicára látogat a mezőny, ahol három sírepülő versennyel búcsúztatják az idényt. A itt megszokott tavaszváró, kicsit már oldottabb hangulatba viszont ezúttal egy kis feszültség is vegyülhet, hiszen ezúttal úgy érkezik meg a mezőny Szlovéniába, hogy bőven vannak még nyitott kérdések az év végi összetettet illetően.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk