síugrás

A zakopanei síugró VK eseményeiről sportszakmai oldalról már beszámoltunk itt és itt, az alábbi kevésbbé szakmai posztban a szinte páratlan szurkolói élményből igyekszünk átadni valamit, elsősorban képekben.

Kommentek: 0 komment

síugrás

A szezon második csapatversenyét szoros küzdelemben, a még mindig Freund nélkül szereplő német gárda nyerte. Mögöttük a hazai sáncon szereplő lengyelek végeztek, míg a Prevc testvérek erősítésével versengő szlovén csapat ezúttal a harmadik hellyel kellett, hogy megelégedjen.

Kommentek: 0 komment

síugrás

A második versenyt is megnyerte hazai közönsége előtt a hétvégén VK-éllovassá előlépő Kamil Stoch, aki ezúttal Daniel Andre Tande és Domen Prevc társaságában ünnepelhetett a dobogón.

Kommentek: 0 komment

síugrás négysáncverseny

Változó körülmények, kiugró eredmények és hatalmas szerencsefaktor Innsbruckban. Az újévi verseny után Tande behúzta az egysorozatos innsbrucki viadalt is, míg mellette két meglepetésember ünnepelhetett a dobogón Robert Johansson és Evgeniy Klimov személyében. Tande ezzel átvette a vezetést a Négysáncverseny és a Világkupa összetettjében is!

Kommentek: 0 komment

síugrás négysáncverseny

Két nagy győztese volt a Négysáncverseny garmisch-partenkircheni második forudulójának, az egyik Daniel Andre Tande, aki két nagyon jó ugrással megérdemelten nyerte meg a futamot, a másik pedig Kamil Stoch, aki ma bár ugyanúgy második lett mint Oberstdorfban, számára pillanatnyilak az volt fontosabb, hogy Stefan Kraftot megelőzze, ugyanis így turné-éllovasként utazhat majd a folytatásra, Ausztriába. Két verseny után nem panaszkodhatunk az izgalmakra, és a java még csak most jön!

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 realniku

Elérhetőségünk