Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí szlalom Levi Finnország Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Petra Vlhova Veronika Velez-Zuzulova Maren Skjöld Melanie Meillard

Mikaela Shiffrin erődemonstrációját hozta a szlalom Leviben, miközben a szakág előző évi győztese kiesett a második futamban. Két fiatal tehetség állt még dobogóra, Wendy Holdener nagy csatában győzte le Petra Vlhovát. A nap meglepetését már nem ők, hanem két még fiatalabb versenyző szolgáltatta. A norvég Maren Skjøld az 5., míg a svájci Melanie Meillard az 6. helyen végzett - egyformán harmincon túli rajtszámmal.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria Lara Gut Mikaela Shiffrin Marta Bassino Stephanie Brunner Sofia GoggiaNémileg váratlan módon totális erődemonstrációt tartott a szezon nyitányán a Világkupa címvédője. Lara Gut már a délelőtti futammal tetemes előnyt épített ki magának, a lényegi kérdéseket el is döntötte. Hiába támadott a második körben, Mikaela Shiffrin nem tudta megszorongatni őt. A dobogó harmadik fokára egy meglepetésember, a két évvel ezelőtti junior-világbajnok Marta Bassino állhatott fel. A szakág rutinosabbik fele nagyrészt betlizett, a pontszerzőknek csupán a harmada született a 80'-as években.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom Mikaela Shiffrin Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Wendy Holdener Michaela Krichgasser Maria Pietilä-Holmner

Érvényesült a papírforma a szezon utolsó szlalomján a hölgyeknél, Mikaela Shiffrin éppoly félelmetes dominanciával nyerte a versenyt, mint az összes többit, amin rajthoz tudott állni. A szakági kristálygömböt így Frida Hansdotter gyűjtötte be, aki kóros szerencsétlenségéből jóváírt valamit ezzel. A svéd a harmadik, a szlovák Veronika Vélez-Zuzulová pedig a második helyen végzett a napi versenyben.

Kommentek: 0 komment

Ma végre a hölgyek is versenyezhettek az alpesi sí Világkupában, a szlovákiai Jasnán szlalomban mérték össze tudásukat. Helyesebben: 59 ember összemérte egymással tudását, Mikaela Shiffrin meg magával versenyzett, ugyanis az amerikai ezúttal is fájdalmasan nagy különbséggel nyert. Wendy Holdener, valamint a házigazdák nagy örömére Veronika Vélez-Zuzulová fért fel a dobogóra. Az eredmények kedvező alakulása miatt Frida Hansdotter rég nem látott gyenge síeléssel is megnyerte a szakági kristálygömböt.

alpesi si alpesi sí világkupa Jasna szlalom Shiffrin Hansdotter

Kommentek: 0 komment

Végre alpesi síversenyt rendeztek Crans Montanán a svájci helyszínre eredetileg tervezett program törlése után ma egy szlalompótlás okán síeltek egy jót a hölgyek. Jót valójában kevesen síeltek, a változó körülmények alaposan beleszóltak az eredményekbe. A sérülése után visszatérő Shiffrint viszont legfeljebb egy lavina állíthatta volna meg, félgőzzel is simán nyert. Nastasia Noens és Marie-Michele Gagnon fért még fel a dobogóra, mindketten köszönetet mondhatnak az égieknek is. Hansdotter, Zuzulová és Strachová a vert mezőnyben, Vlhová kiesett.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana szlalom Shiffrin

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk