Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Hannes Reichelt Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Mauro Caviezel

A tétnélküliség kissé rányomta bélyegét a férfiak idénybeli utolsó Szuper-G-jére. Hannes Reichelt pörgött fel a legjobban, így nyerte megérdemelten az aspeni versenyt, minek következtében előlépett a szakági pontverseny második helyére. A tegnapi győztes ezúttal egy második hellyel gazdagodott, Dominik Paris mögött holtversenyt hirdettek a dobogó harmadik fokán: a tavalyi szakági győztes Aleksander Aamodt Kilde és Mauro Caviezel osztozik ezen a pozíción. Kjetil Jansrud viszi haza a kristálygömböt, de ezt már lassan két hete tudhattuk.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Kvitfjell Norvégia Szuper-G Peter Fill Hannes Reichelt Erik Guay Kjetil Jansrud

Kommentek: 0 komment

Szuper-G-vel folytatódott a női alpesi síelők Világkupa-hétvégéje Crans-Montanán. Lara Gut sérülése után joggal vetődött fel a kérdés: ki veszi át a helyét a mezőny élén? A legkézenfekvőbb válasz valósult meg, Ilka Štuhec ugyanis kényelmes előnnyel nyerte a versenyt. Elena Curtoni remekelt, fél másodperces hátránnyal megszerezte a második helyet, Stephanie Venier pedig gondoskodott róla, hogy ma se maradjunk osztrák dobogós nélkül. Rengeteg volt a kieső, köztük Goggia és Vonn.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Crans Montana szuper-G Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí VB szuper-g Erik Guay Sankt Moritz Kjetil Jansrud Manuel Osborne-Paradis

A meglepetések világbajnokságát hozza eddig a Sankt Moritz-i seregszemle. A második versenynap a férfiak szuperóriás-műlesiklása került megrendezésre. Az előzetes találgatásokat megint nem igazolta a valóság, a norvég tarolás helyett csupán Kjetil Jansrud szerzett érmet, de ő sem bizonyult ma legyőzhetetlennek. A világbajnoki cím Erik Guay zsebébe vándorolt, aminek hála mostantól mindkét gyors számban rendelkezik vb-aranyéremmel. S hogy fokozódjék az örömünnep Kanadában, gondoskodott róla Manuel Osborne-Paradis, aki későbbi indulóként becsusszant a bronzérmes pozícióba - kilökve onnan Aleksander Åmodt Kildét. Sajnos nem úsztuk meg horrorbukás nélkül ezt a napot sem, a monacói Olivier Jenot-t intubálni is kellett az esést követően. Sok más sorstársával együtt a magyar csapatból elsőként bemutatkozó Kékesi Márton sem fejezte be a futamot.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk