OLVASTAD MÁR?
 
Síparadicsom Szezonnyitó 2015-16
Ismét mögöttünk van egy nyár, közeledik a tél, ami egyet jelent azzal, hogy lassan végéhez közeledik a holtidény a téli sportok világában, így itt az ideje, hogy ismét megnyissuk Síparadicsomunk - biztos ami biztos résnyire azért nyáron is nyitva hagyott...
 
Gyarmati Panka 14. idei legfontosabb versenyén
Gyarmati Panka 14. helyen végzett az idei év talán legfontosabb slopestyle versenyén, a Burton US Openen. A versenyre a világ 16 legjobb snowbordosát hívták meg, ebben az erős mezőnyben mutatkozhatott be Panka is. Sajnos egyik menete sem volt teljesen tiszta, de így...
 
Magyar snowboard: Panka Koreában, Ifjúsági olimpiai 13. és 17. hely
Mozgalmas hetet tudhat maga mögött a magyar snowboardos közösség. Gyarmati Panka az Ale Inviteon megszerzett harmadik helye után egyből Pyeong Changba utazott, de végül az olimpia tesztversenyén nem vett részt. Két ifjú snowboard krosszosunk, Fehér Zsófia és...

nyitóposzt egyéb

Alig több mint egy hét van már csak hátra az alpesi sízők hagyományos söldeni szezonnyitójáig, így itt az ideje, hogy újra teljesen megnyissa kapuit Síparadicsomunk!

 

És hogy mi is vár rátok, illetve mire is számíthattok tőlünk az új idényben? Meglehet ez az a pont, ahol mások bedobnának egy-két hangzatos ígéretet, ám mi inkább tartanánk magunkat a talán kisebb, de megvalósítható(nak gondolt) vállalásokhoz. Ennek szellemében az évek során összecsiszolódott csapatunk idei elsődleges célja, hogy felnőjünk az elmúlt években diktált tempónkhoz, és továbbra is – talán nem szerénytelenség ezt mondani – a teljes magyar médiában egyedülálló részletességgel, rendszeresen beszámoljunk főbb sportágaink/szakágaink legfontosabb eseményeiről, természetesen a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon. Egy olyan időszakban, amikor munka/tanulás (kinek mi, ugye) mellett mindannyiunknak inkább egyre kevesebb, mint több ideje van, higgyétek el, ez sem kevés.

Ami a stábot illeti, az alpesi síről, és benne reményeink szerint Miklós Edit sikereiről továbbra is McDave és repens értő tolmácsolásában tudósítunk, míg síugrásban a nyáron még erősítettünk is, ugyanis gabesz19 és jómagam mellett az idéntől egy újabb a szakág iránt elkötelezett blogger, realniku is a csapatunkat erősíti.

Emellett bendzsi98 tollából idén is olvashattok majd a sífutók és a biathlonosok versenyeiről, és (főleg Gabesz révén) igyekszünk majd beszámolni Gyarmati Panka egyre szebben csillogó snowboardos eredményeiről is.

A legfőbb célunk persze az, hogy ebben ne csak nekünk, hanem Nektek, olvasóknak is örömötök legyen. Természetesen mindentudók mi sem vagyunk, és a véleményünk is különbözhet egy-egy témában, így minden visszajelzésnek, interakciónak örülünk, sőt invitálunk is titeket, hogy szóljatok hozzá, vagy akár vitatkozzatok is az írásainkkal, akár a cikkek alatt, akár a Facebook oldalunkon.

Reméljük, a síbérlete megvan mindenkinek, találkozunk a lejtőkön!

Kommentek: 0 komment

comments powered by Disqus

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk