Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem kellett sokat várni Maciej Kot második győzelmére, a lengyel Sapporo után újra a dobogó legtetején ünnepelhetett ma Pyeongchangban, ahol kivételesen normálsáncos versenyt rendeztek az erős szél miatt. Stefan Kraft dobogós sorozata tovább folytatódott, míg Wellinger bravúros második ugrásával a mezőny közepéről jött fel a dobogóra.

Kommentek: 0 komment

A 2018-as Olimpia helyszínén, Pyeongchangban folytatódik az ázsiai turné a síugrók számára, ahol ma rendezték meg az első hivatalos VK versenyt, amelyet az osztrák Stefan Kraft fölényesen nyert meg a még mindig csúcsformában lévő Andreas Wellinger és Kamil Stoch előtt.

Kommentek: 0 komment

Szerdán folytatódik a 2017-es biatlon világbajnokság, így a következő öt nap programja mellett vessünk egy pillantást az eddig Hochfilzenben történtekre!

Kommentek: 0 komment

A férfiak kombinációs versenyével, szebben hangzó új nevén az alpesi összetettel folytatódott ma az alpesi sí világbajnokság Sankt Moritzban. Egyetlen század döntött végül az elsőségről, és a svájci óra a házigazdáknak kedvezett: Luca Aerni kiváló szlalommal a 30. helyről rajtolva ugrott az élre. Marcel Hirscher éppen a szlalomban csúszott hajszállal Aerni mögé, a hazai örömünnepet pedig Mauro Caviezel 3. helye tette teljessé. A favorit Pinturault gyenge lesiklás után érthetetlenül pocsék szlalomot produkált, a lesiklás után vezető Romed Baumann pedig a középmezőnybe szlalomozta vissza magát.

alpesi si Alpesi Sí VB St. Moritz alpesi összetett Luca Aerni Kekesi Marton

Kommentek: 0 komment

Kamil Stoch nyerte a második sapporói egyéni versenyt hatalmas csatában a végül második helyre szoruló Andreas Wellingerrel szemben. A harmadik helyet 144 méteres sáncrekorddal Stefan Kraft szerezte meg, így hosszú idő után nem tudott pontot hozni összetettben. A két tegnaői győztes Kot és Peter Prevc a 4. és 6. helyen fejezték be az ismét szeles versenyt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk