Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az egyéni versenyszámok után a biatlonosok elérkeztek a váltóversenyek lebonyolításához. Első ilyen szám a vegyesváltó volt, mely szám először szerepelt az olimpiai programban. Lényege, hogy két nő és két férfi alkot egy csapatot, a hölgyek számára az ismert 6 kilométeres táv, míg az uraknak a 7, 5 km-es táv volt kijelölve.

http://gtcdn.sochi2014.com/photo/b860I6/470375511-693X520.jpg?full=1

Kommentek: 0 komment

A két szünnapot követően immár a véghajrát kezdik a sífutók a XXII. téli olimpiai játékokon. A Laura Complex nézőserege ma a második sprintszámot élvezhette: mind a nők, mind pedig a férfiak számára a klasszikus stílusú csapatsprint volt terítéken. A pont megfelelő időjárás, az enyhe napsütés megadta a kellő alaphangot a kiváló versenyekre, az előzetes várakozások alapján felállított lista pedig természetesen ezúttal is borult. Avagy hogyan támadtak fel néhány pillanat erejéig a norvég hölgyek, és lettek meglepetésbajnok a finn páros?

Sochi 2014 Day 13 - Cross Country Ladies' Team Sprint Classic Final

Kommentek: 0 komment

EasyCapture1

A pontozásos és a test-test elleni szakágak után - az olimpia vége felé haladva - elérkezett a parallelversenyek ideje a hódeszkások számára. Az egyszeri tanerő- blogger legnagyobb örömére rögtön dupla dózisban adagolták a versenyformát, hiszen mindkét nemben bajnokot hirdettek Szocsiban. A hölgyeknél a papírforma szerint Patrizia Kummer révén svájci győzelem született, míg az erősebbik nemnél hazai sikernek örülhetett a publikum, az amerikaiból lett ruszki (ezt még leírni is furcsa) Vic Vajld aratta le a babért. Két kárpátaljai magyar is indult, egy a férfiaknál, egy nőknél, de nem jutottak tovább a selejtezőkből. Penyák József a 23., Csundák Annamari a 21. helyen végzett.

Kommentek: 0 komment

A hölgyek után ma az urakon volt a sor alpesi síben, egészen pontosan óriás-műlesiklásban. A végeredményt nézve akár azt is mondhatnánk, nem történt meglepetés: a számot hosszú ideje uraló amerikai Ted Ligety nagyon simán nyert. Az amerikai azonban úgy nyerte meg gyakorlatilag már az első futam után a versenyt, hogy mostanában nem volt nagy formában, ráadásul a lehető legmagasabb, 7-es rajtszámmal indult. Amennyire nem volt verseny az aranyért, annyira nagy volt az ezüstért: végül két francia, Steve Missillier és Alexis Pinturault fért fel a dobogóra. Hirscher lett a 4., a második nem várt esélyét is elrontó cseh Ondřej Bank az ötödik, Matthias Mayer a hatodik. Farkas Norbert az első futam után az 55. helyen állt, végül az 50. helyen fejezte be a versenyt.

Kommentek: 0 komment

Bergsma lábai ma nem ismertek kegyelmet

A kevésbé neves holland kegyetlen tempót diktált a 10000 méter során, amit még a férfi mezőny legnagyobbja, Kramer sem bírt el. A címvédő dél-koreai Li Szung Hun lemaradt a dobogóról.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk