Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A férfi szuper-kombinációval folytatódott ma az alpesi sízők számára a téli olimpia Szocsiban. A favoritok, azaz Pinturault és Ligety csúnyán elbuktak, a lesiklás után esélyesnek számító cseh Ondřej Bank elizgulta a szlalomot, Ivica Kostelić apja szlalompályáján dobta el magától élete alighanem utolsó olimpiai győzelmi esélyét - a végén pedig a svájci Sandro Viletta lett az olimpiai bajnok. Ivica ezüstérmet gyászolhat - ha valakinél, nála ez nem lehet ünnep -, a bronzérem az olasz Christof Innerhoferé. Olimpiai pontot szerzett még a lesiklás után vezető Kjetil Jansrud, a szlovák Adam Žampa, valamint Bode Miller.

Kommentek: 0 komment

http://gtcdn.sochi2014.com/photo/JzL1L_/469169089-693X520.jpg?full=1

A biatlonosok csütörtökön a férfiak 20 kilométeres egyéni versenyszámával folytatták szereplésüket a szocsi Olimpián. Miután a sprintet Ole Einar Björndalen, az üldözésest pedig Martin Fourcade nyerte meg, számítani lehetett rá, hogy a többi nagy nemzet, a németek és az osztrákok, de legfőképpen az oroszok nagyon készülnek valamire. Az a valami minimum egy érem lett volna.

Kommentek: 0 komment

Sem Kelly Clark, sem Hannah Teter nem tudta elviselni az esélyesség terhét, ám jött valaki, akire senki nem számított. A 24 éves amerikai "tehenész lány" - ez a jelző kisebb magyarázatra szorul: Farrington egy Idahói ranchról származik, ahol a szülei állatokat tenyésztenek - kilépett társai árnyékából, és elvitte Szocsiból a legfényesebb medáliát.

Neuner79 írása következik.

Kommentek: 0 komment

Csütörtökön folytatódott a rövidpályás gyorskorcsolyások olimpiai programja. A férfiak 1000 méteres versenyszámában három magyarnak is szurkolhattunk, akik közül csak Béres Bencének nem jött össze a továbbjutás. Liu Shaolin Sándor az első, Knoch Viktor pedig a második szombati negyeddöntőben indul. Női 500-on aranyérmest is "avattunk", mégpedig Li Csian-csou személyében.

SilverMike írása

Kommentek: 0 komment

Wedl/Arlt leigázta a páros mezőnyt

Tovább tart a germán uralom a szánkósoknál, ami vélhetően a váltóversenyben sem szakad meg. A Linger testvérpár 2006 és 2010 után ezúttal kénytelen volt átadni a trónt, az ezüst azonban így is szépen csillog.

Neuner79 írása következik.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk