Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
bilodeau2

A döntő első két futama alatt még megremegett a lába, a legjobb hat között viszont már nem volt pardon, Kinsburynek nem volt esélye a végső sikerre.

Kommentek: 0 komment

Ezt vártuk Martin Fourcade-tól. A francia biatlonos magabiztos teljesítménnyel - a hatodik helyről indulva egy lövőhibával - nyerte meg a férfiak 12,5 kilométeres üldözéses versenyét, ezzel végképp beírva nevét a biatlon történelmébe, ugyanis Fourcade-nak már csak az Olimpiai bajnoki győzelem hiányzott a biatlonos "Grand Slam" (Összetett-világkupa győzelem, Világ- és Olimpiai bajnoki cím) teljesítéséhez.

fourwinpursoc

Kommentek: 0 komment

gyorskori_charles_hamelin2

SilverMike írása:

Hétfőn a férfiak 1500 méteres versenyszámának selejtezőivel és döntőjével, a hölgyek 500 méteres selejtezőjével, valamint a 3000 méteres női váltóval a rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai programja is kezdetét vette. 1500-on három magyar is érdekelt volt, ám egyikük sem került döntőbe, a női váltó azonban kivívta a B-döntőben való indulás jogát. Az első aranyérem a kanadai Charles Hamelin birtokába került.

Kommentek: 0 komment

SOCHI, SOTSCHI, SOTCHI, SOCHI 2014, OLYMPISCHE WINTERSPIELE, WINTEROLYMPIADE, JEUX OLYMPIQUES D'HIVER,

A férfiak meglepetés-győztese után a hölgyek papírforma-győzelemmel kezdték meg szereplésüket alpesi síben. A német Maria Höfl-Riesch persze nem ihatott előre a medve bőrére, hisz alig volt verseny szuper-kombinációban az utóbbi időben, ám azzal a tudattal állhatott rajthoz, hogy ha lesiklásban és szlalomban is hozza, amit tud, akkor nem szoríthatják meg. Így is lett, a lesiklás után még vezető Julia Mancuso végül a dobogóra is alig fért fel, az ezüstöt Nicole Hosp szerezte meg. Tina Maze gyenge szlalomjával leszorult a dobogóról, olimpiai pontszerzőnek számít még Dominique Gisin és a fiatal norvég, Ragnhild Mowinckel.

Kommentek: 0 komment

kamil_podKamil Stoch szinte minden tekintetben a mezőny fölé magasodott vasárnap este a síugrók normálscáncon megrendezett versenyén, hiszen 105,5 illetve 103,5 méterrel mindkét sorozatban a leghosszabb ugrást jegyezve fölényesen szerezte meg a győzelmet, így harc igazán csak az ezüstéremért lehetett. Ez utóbbiban Peter Prevc bizonyult a legjobbnak, aki így a végén a 2. helynek örülhetett, míg a bronzérmet a szám tavalyi világbajnoka, a norvég Anders Bardal szerezte meg.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk