Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

17-693X520 Kijelenthető, hogy papírforma egyeduralommal szolgált a férfi szánkó egyes verseny fináléja Szocsiban, de a dobogó a három érmes versenyző különleges eredményei miatt sokáig emlékezetes marad.

Kommentek: 0 komment

A Laura Biathlon & Ski Complex-ben vasárnap késő délután a hölgyek 7,5 km-es sprintszámát rendezték meg. Miután a férfiaknál Ole Einar Björndalen győzött, sok szakértő arra számított, ismételten egy legenda nyeri a versenyt. Erre Andrea Henkelnek volt a legnagyobb esélye, de nem szabadott megfeledkezni olyan nevekről sem, mint Tora Berger, Darya Domracheva, vagy Kaisa Makarainen. A versenyszám címvédője Anastasia Kuzmina volt, aki ugyan ért el szép sikereket, de legutóbb kis túlzással négy éve az Olimpián nyert, Vancouverben...

podisprsoch

Kommentek: 0 komment

[caption id="attachment_1148" align="aligncenter" width="300"]

Sven Kramer arannyal nyitott Szocsiban

Sven Kramer arannyal nyitott Szocsiban[/caption]

A hollandok a vártnak megfelelően már az első napon magukhoz ragadták a kezdeményezést , és megmutatták mely nemzet az úr gyorskorcsolyában. Irene Wüst és Sven Kramer a Szocsiban aratott aranyukkal összesen már 5 aranynál tart, és halálos nyugalommal kijelenthetjük ez a szám két héten belül tovább növekszik.

Kommentek: 0 komment

A férfiak hasonló stílusú versenyszáma után egy nappal a hölgyek is összecsaptak a hódeszkások Szocsiban debütáló versenyszámában, s ahogy tegnap, úgy ma is amerikai győzelem született. slopestyle-ban. Azzal a nem kis különbséggel, hogy ezúttal kétség sem férhet az olimpiára favoritként érkező Jamie Anderson sikeréhez. Bevállalt extrém trükkjeit szemre tökéletesen oldotta meg. Az ezüstérem a nap meglepetésemberének, a finn Enni Rukajärvinek jutott. Harmadikként Jenny Jones végzett, aki így sporttörténelmet írt, hiszen brit sportoló korábban még sosem szerzett érmet havon. A versenyről még sokat fognak beszélni a snowboard szerelmesei, ennyire színvonalas, brutális trükkökkel teli versenyt ugyanis nem igen tapasztalhattunk a nők körében.

Kommentek: 0 komment

A tegnapi női síatlon után ma a férfiak 30 kilométeres "vegyes" versenyével folytatódtak a XXII. téli olimpiai játékok sífutó számai Szocsiban. Az előzetesen rendkívül izgalmasnak és sokszínűnek beígért viadal beváltotta hozzáfűzött reményeit: a tegnapinál is kiválóbb hangulatban egy olyan úriember nyakába akasztották a nyolcadik aranyérmet, aki sérülése miatt az egész szezont kihagyta, mégis a legnagyobb esélyesnek számított. Avagy Dario Colognának nem csak Whistlerben termett babér...

Sochi 2014 Day 3 - Cross Country Men's Skiathlon 15 km Classic + 15 km Free

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk