Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Alpesi Sí VB szuper-g Erik Guay Sankt Moritz Kjetil Jansrud Manuel Osborne-Paradis

A meglepetések világbajnokságát hozza eddig a Sankt Moritz-i seregszemle. A második versenynap a férfiak szuperóriás-műlesiklása került megrendezésre. Az előzetes találgatásokat megint nem igazolta a valóság, a norvég tarolás helyett csupán Kjetil Jansrud szerzett érmet, de ő sem bizonyult ma legyőzhetetlennek. A világbajnoki cím Erik Guay zsebébe vándorolt, aminek hála mostantól mindkét gyors számban rendelkezik vb-aranyéremmel. S hogy fokozódjék az örömünnep Kanadában, gondoskodott róla Manuel Osborne-Paradis, aki későbbi indulóként becsusszant a bronzérmes pozícióba - kilökve onnan Aleksander Åmodt Kildét. Sajnos nem úsztuk meg horrorbukás nélkül ezt a napot sem, a monacói Olivier Jenot-t intubálni is kellett az esést követően. Sok más sorstársával együtt a magyar csapatból elsőként bemutatkozó Kékesi Márton sem fejezte be a futamot.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világbajnokság St. Moritz Nicole Schmidhofer Szuper-G

A női szuper-G-vel megkezdődött Sankt Moritzban az idei alpesi sí világbajnokság. A világkupában csak szenvedő osztrák csapat pedig rögtön győzelemnek örülhetett, Nicole Schmidhofer komoly meglepetésre simán verte a favoritokat. Lara Gut századokkal még Tina Weirathertől is kikapott, így a szám fő esélyeseként csak a dobogó aljára fért fel. Vonn és Veith kiesett, Goggia és Štuhec jókora hátránnyal ért célba.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világbajnokság előzetes

A holnapi lesikló edzésekkel kezdetét veszi az év egyik csúcseseménye, a sportág legnagyobb seregszemléje, a 44. Alpesi Sí Világbajnokság. Ötödször rendez vb-t Sankt Moritz, ahol az elkövetkező két hétben 76 ország 589 sízője (360 férfi és 229 nő) csatol lécet az összesen 11 versenyszámban. Megszokott előzetesünket ezúttal a jelenre hegyezzük ki. Előzetesünk második részében a csapatversenyről írunk, valamint a technikai számok esélyeit boncolgatjuk. Háromfős stábunk közös munkája következik.

Kommentek: 0 komment

Stefan Kraft győzelmével zárult a második versenynap is Oberstdorfban, amely ugyan csak egy sorozatos volt. Andreas Wellinger továbbra is csúcsformában, újabb sáncrekordot ugorva ma ismét a második helyen zárt. A dobogó harmadik fokára Jurij Tepes állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világbajnokság előzetes

A holnapi lesikló edzésekkel kezdetét veszi az év egyik csúcseseménye, a sportág legnagyobb seregszemléje, a 44. Alpesi Sí Világbajnokság. Ötödször rendez vb-t Sankt Moritz, ahol az elkövetkező két hétben 76 ország 589 sízője (360 férfi és 229 nő) csatol lécet az összesen 11 versenyszámban. Megszokott előzetesünket ezúttal a jelenre hegyezzük ki. A helyszín bemutatója után kronológiai sorrendben áttekintjük az egyes versenyek esélyeit, a poszt végén pedig bemutatjuk természetesen a magyar csapatot. Mármint a Miklós Edit hiányában megmaradt részét. Háromfős stábunk közös munkája következik.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk