Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Hannes Reichelt Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Mauro Caviezel

A tétnélküliség kissé rányomta bélyegét a férfiak idénybeli utolsó Szuper-G-jére. Hannes Reichelt pörgött fel a legjobban, így nyerte megérdemelten az aspeni versenyt, minek következtében előlépett a szakági pontverseny második helyére. A tegnapi győztes ezúttal egy második hellyel gazdagodott, Dominik Paris mögött holtversenyt hirdettek a dobogó harmadik fokán: a tavalyi szakági győztes Aleksander Aamodt Kilde és Mauro Caviezel osztozik ezen a pozíción. Kjetil Jansrud viszi haza a kristálygömböt, de ezt már lassan két hete tudhattuk.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Aspen USA Tina Weirather Ilka Stuhec Federica Brignone

Nem sikerült a duplázás a gyorsasági szakágakban Ilka Štuhec számára. Mert bár a szlovénok kiválósága remek nagyrészt meggyőzően verte a mezőny többi részét, ma akadt nála egy jobb, aki nem volt más, mint a szakági pontversenyben létező egyetlen rivális. Tina Weirather első kristálygömbjét szerezte a Világkupában, ezzel végérvényesen felnőtt a patinás család sikereihez. A dobogó harmadik fokára ma Federica Brignone állhatott fel, míg a szakági pontverseny harmadik helyét Lara Gut tartotta meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Aspen Ilka Štuhec

A szlovénok kiválósága ugyanúgy agyonverte a mezőnyt, mint tette azt az idény zömében. Lindsey Vonn bírta csak másodpercen belül tartani, a dobogó harmadik fokára pedig Sofia Goggia végzett - az egyetlen, akinek halovány reményei lehettek az idényzáró futam előtt. A szlovénoknak Tina Maze visszavonulása után is lesz kinek szurkolnia. Az olimpián, és az összetett pontversenyben egyaránt.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa Aspen Peter Fill Dominik Paris lesiklas

A győzelem megint nem jött össze, de a szerencse mégsem engedte el igazán Peter Fill kezeit. A dél-tiroli és a kissé visszafogottan teljesítő addigi listavezető Kjetil Jansrud közé szép sorban csordogáltak be a riválisok, amelyek közül többen veszélyeztethették volna Fillt és a napi győztes Dominik Parist, ám egy-egy rontott kanyar jellemzően kevéssel mögéjük sorolta mindet. Fill ezzel megvédte címét lesiklásban, nagy klasszisok közé emelve ezzel nevét.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Osloban tovább folytatódott Stefan Kraft nagy sorozata, a 23 éves osztrák ugró két egyéni VB-arannyal a zsebében érkezett a norvég fővárosba, ahonnan egy újabb egyéni sikerrel, na és nem utolsósorban a sárga trikóval a vállain távozhat. A versenyen a legnagyobb kihívója ezúttal is Andreas Wellinger volt, aki hiába vezetett még az első sorozat végén, végül be kellett, hogy érje a 2. hellyel, míg a dobogó 3. fokára honfitársa, Markus Eisenbichler állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk