síugrásHárom év után nyert ismét csapatversenyt a Világkupában Ausztria, ráadásul hogy az örömük még nagyobb legyen, egyéni legjobbjuk, Stefan Kraft a vezetést is átvette a Raw Air összetettjében. A dobogó másik két fokára a németek és a lengyelek állhattak fel, míg a házigazda norvégok ezúttal be kellett, hogy érjék a 4. hellyel.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sí világkupa aspeni döntője előtt a hölgyeknek még Squaw Valley-ben van jelenésük a két technikai szakágban. Magyar idő szerint tegnap késő este ért véget az óriás-műlesiklás, melyet a hazai pálya előnyét élvező Mikaela Shiffrin nyert. A második futam hőse viszont nem ő, hanem Federica Brignone volt, 7 századra volt a hatalmas bravúrtól az olasz. Tessa Worley hideg fejjel végigment, felfért a dobogóra, 80 pontos előnnyel várja az utolsó versenyt.

alpesi si alpesi sí világkupa Squaw Valley Shiffrin óriás-műlesiklás

Kommentek: 0 komment

síugrás

Pénteken veszi kezdetét a klasszikus Holmenkollen síhétvége, ami egyben a Raw Air síugró sorozat első állomásaként szolgál. Az ugrók tíz napon keresztül versenyeznek majd a rendkívül magas, hatvanezer eurós fődíjért. A teljesen Norvégiában zajló sorozatot hivatalosan nem a Négysánc konkurenciájának szánják, ennek megfelelően vannak eltérések, de azért a hasonlóságok mellett sem tudunk elmenni.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságTegnap a férfiak csapatversenyével véget ért a síugrók számára a lahti világbajnokság, amelyen néhány nap erejéig mi is ott lehettünk, így egy kicsit a helyszínen begyűjtött élményekre is emlékezve idézzük fel, hogyan dőlt el az öt aranyérem sorsa, amit síugrásban kiosztottak.

Kommentek: 0 komment

Újabb technikai szám a férfiaknál, újabb osztrák győzelem a Világkupában. Épp a név okozott kisebbfajta meglepetést, Michael Matt sikerére kevesen tippelhettek csak. A kétszeres világbajnok Mario Matt öccsének két energikus menete is édeskevésnek bizonyult volna viszont, amennyiben Stefano Gross nem izgulja el a délutáni futamot, s nem csúszik a második helyre csaknem másfél másodperces előny birtokában. A dobogó harmadik fokára Felix Neureuther állhatott fel. Marcel Hirschernek ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a nap nyertese így is ő, mivel Kristoffersen kiesésével ezzel is bebiztosította újabb szakági kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk