Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrásCarina Vogt nyerte a női síugrók egyéni versenyét a lahti északisí VB-n Yuki Itot és Sara Takanashit megelőzve. A német ugró ezzel a 2014-es sochi olimpia és a 2015-ös faluni VB után újabb nagy világversenyről vihetett haza aranyérmet, ezzel a női síugrás első kétszeres világbajnoka lett.

Kommentek: 0 komment

Frederica Brignone nyerte a nők botrányosra sikerült Crans Montana-i alpesi összetettjét a szuper-G után még vezető Ilka Štuhec és az épp műlesiklásban elvérző Michaela Kirchgasser előtt. A Kvitfjellben rendezett lesikláson is volt szlovén dobogós, azonban Boštjan Kline győzelme kisebb meglepetés. Mögötte Matthias Mayer és a szakági verseny immár vezető Kjetil Jansrud végeztek.

Kommentek: 0 komment

Két hét, tizenegy versenyszám. Hosszas okfejtések, elemzések helyett úgy gondoltuk, inkább egy üde kis képes összeállítással búcsúzunk Sankt Moritztól. Reményeink szerint sikerült megragadnunk a lényeget. Az időrendet azért betartjuk.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokság

Kiemelt eseményhez érkezett az idei szezon, hiszen az előttünk álló bő egy hétben rendezik Lahtiban az északisí világbajnokságot. Síugrásban öt számban avatnak majd világbajnokot, előzetesünkben egy kis múltidézés mellett elsősorban arra keressük majd a választ, hogy kik a legesélyesebbek a medáliák megszerzésére!

Kommentek: 0 komment

A német Simon Schempp győzelmével zárult a 2017-es biatlon világbajnokság, a férfiaknál ennél jóval nagyobb meglepetést hozott az egyéni indításos verseny, ahol megszületett a Team USA első aranyérme.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk