Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

  Aranyba borulva

biatlon

A férfi 20 kilométeres egyéni versenyszámot is Martin Fourcade nyerte. Az ezüst és a bronzérem az utóbbi években alul szereplő osztrákoké lett, Dominik Landertinger lett a második, míg Simon Eder a harmadik.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

Az oslói világbajnokság vasárnap a két üldözéses versennyel folytatódott. A hölgyeknél címvédőként Marie Dorin Habert indult, míg a férfiaknál a német Erik Lesser. A hölgyek 10 kilométert, az urak 12, 5-et futottak, négy lövészettel.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

A 25 éves norvég versenyző nyerte a női sprintversenyt az oslói biatlon-világbajnokságon. Második helyezett a címvédő francia Marie Dorin Habert lett, aki már a második érmét szerezte ezen a vb-n, hiszen a csütörtöki vegyes váltóban győzött. Harmadik a remekül hajrázó német Laura Dahlmeier lett.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

Az oslói világbajnokság férfi sprintversenyében nem született meglepetés, a francia Martin Fourcade nyerte a világbajnoki aranyat, megelőzve a legenda Ole Einar Bjoerndalent, aki a hazaiak nagy örömére ezüstérmes lett, valamint a nagy meglepetést, az ukrán Szergej Szemenovot.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

Csütörtökön Oslóban megkezdődött a biatlon világbajnokság. Az első versenyszám az utóbbi években már-már hagyományosan a vegyes váltó volt, ahol is két hölgy és két férfi versenyző szerepelt nemzetenként. A címvédő a cseh válogatott volt, akik idén is arra készültek, hogy megnyerik ezt a számot.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk