Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Október utolsó hétvégéjén vette kezdetét az Alpesi Sí Világkupa idénye, méghozzá a söldeni Rettenbach- gleccseren. Jelentős világverseny híján ez a tél a Világkupáról fog szólni, az átlagosnál több helyszínnel, versennyel készül az FIS szervezőbizottsága. Az előző három szezon összetett győztese kihagyja ezt a telet, így ha csak Lindsey Vonn térde nem gondolja másként, visszatérhet az amerikai dicsőséges korszaka. Szerintünk korántsem olyan biztos! Az idéntől Szuper-G-ben is elrajtoló Mikaela Shiffrin mindkettőjüket megtréfálja? Esetleg Lara Gut, vagy Tina Weirather elér oda, ahova sokan évek óta várják őket? Világ- és olimpiai bajnokok egész sora intett búcsút az élsportnak, így több szakágban is élre törhetnek a fiatalok. Miklós Edit remek felkészüléssel a háta mögött öregbítheti tovább a magyar alpesi síelés hírnevét. Előzetesünk első részében a női mezőnyt tekintjük át.

Kommentek: 0 komment

Ha esetleg valaki kisebb elégedetlenséggel állt fel a tegnapi női verseny végeztével, a férfiak ma egész biztosan kárpótolták őket. Századok döntöttek az első helyek sorsáról, hármas holtverseny született az élmezőnyben. Élete futamát síelte Thomas Fanara, ami 2 századdal Hirscher ellen még elegendőnek bizonyult, Ted Ligety ellen mit sem ért. Az amerikai szakági klasszis egy komoly hibát követően fittyet hányt esélyeinek, megdöntötte a Sölden kapcsán minduntalan hangoztatott - innentől már csak - legendát: ti. a lapos részen már nem lehet csodát tenni, s fordítani. Parádés versennyel indult a szezon! Samsal Dalibor idővel búcsúzott délelőtt.

Kommentek: 0 komment

Csak kiböjtöltük, ma délelőtt kezdetét vette az Alpesi Sí Világkupa 2015/2016-os idénye, rögtön egy visszanézésre érdemes versennyel. Federica Brignone két meggyőző siklással mondhatni simán nyerte a söldeni szezonnyitót, a nemzetközi szaksajtó körében nagy tehetségként elkönyvelt, ám mindeddig VK- győzelemmel nem rendelkező sportoló Itália szívét is megdobogtatta. Közel nyolc év elteltével győzött ugyanis újra olasz óriás-műlesikló a nők közt a Világkupában. Mögötte az összetett esélyesei következtek, sorrendben Mikaela Shiffrin, Tina Weirather és Lara Gut. Holnap a férfiak is elkezdik.

Kommentek: 0 komment

Ismét mögöttünk van egy nyár, közeledik a tél, ami egyet jelent azzal, hogy lassan végéhez közeledik a holtidény a téli sportok világában, így itt az ideje, hogy ismét megnyissuk Síparadicsomunk - biztos ami biztos résnyire azért nyáron is nyitva hagyott - kapuit.

Kommentek: 0 komment

Szűk két, és Söldenben elrajtol végre a 2015/2016-os téli szezon. A hagyományos nyitó óriás-műlesikláson már egész biztosan nem csatol lábára lécet Benjamin Raich, az osztrákok legendája jó egy hónapja közölte a sportközönséggel távozását a sícirkuszból. Az alábbiakban kísérletet teszünk egy pazar pályafutás áttekintésére - videókon keresztül.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk