Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria 2016-2017 Alexis Pinturault Marcel Hirscher Felix Neureuther Zan Kranjec Ted Ligety Thomas Fanara

Parádés versennyel vette kezdetét az Alpesi Sí Világkupa a férfiak összevetésében. Alexis Pinturault győzelmét hozta a söldeni óriás-műlesiklás, miután mindkét futamon a legjobb időt síelve 7 tizeddel legyőzte azt a Marcel Hirschert, aki hatalmas rontása ellenére mindenki mást simán megelőzött. A dobogó alsó fokára Felix Neureuther állhatott fel. A nap meglepetésembere Szlovéniából érkezett, Žan Kranjec bátor sízéssel egyebek mellett a szakág élő legendáját, Ted Ligetyt is maga mögé utasította.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria Lara Gut Mikaela Shiffrin Marta Bassino Stephanie Brunner Sofia GoggiaNémileg váratlan módon totális erődemonstrációt tartott a szezon nyitányán a Világkupa címvédője. Lara Gut már a délelőtti futammal tetemes előnyt épített ki magának, a lényegi kérdéseket el is döntötte. Hiába támadott a második körben, Mikaela Shiffrin nem tudta megszorongatni őt. A dobogó harmadik fokára egy meglepetésember, a két évvel ezelőtti junior-világbajnok Marta Bassino állhatott fel. A szakág rutinosabbik fele nagyrészt betlizett, a pontszerzőknek csupán a harmada született a 80'-as években.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa 2016/2017 szezonelőzetes

Vége szakad a hónapokon át tartó várakozásnak, hétvégén beköszönt a tél - a sportrajongók nézőpontjából. A hagyományos söldeni nyitányt megelőzően mi sem váltunk sémát, ezúttal is bő lére eresztve harangozzuk be a világbajnoki idényt. Vajon megragad-e a csúcson Lara Gut? Avagy sérülését követően végigdominálja az idényt Anna Veith (Fenninger)? Netán világraszólót blöffölt csak, s valójában a nagy kristálygömbért is hóra száll Lindsey Vonn? Esetleg Mikaela Shiffrin ragadja meg a kínálkozó alkalmat? Cikkünk végén a visszavonulókat búcsúztatjuk.

Kommentek: 0 komment

nyitóposzt egyéb

Alig több mint egy hét van már csak hátra az alpesi sízők hagyományos söldeni szezonnyitójáig, így itt az ideje, hogy újra teljesen megnyissa kapuit Síparadicsomunk!

Kommentek: 0 komment

síugrás

Maciej Kot egyértelmű fölényét hozta a síugró Nyári Grand Prix két utolsó fordulója Hinzenbachban és Klingenthalban, a 25 éves lengyel ugyanis utcahosszal nyerte mindkét versenyt jó vastagon, pirossal aláhúzva a szezon korábbi részén nyújtott teljesítményét, ha valaki esetleg kételkedett volna benne, hogy valóban ő a legjobb ezen a nyáron. Hosszú idő után ezzel ismét lengyel győztese van tehát a VK nyári kis (egyesek szerint inkább mostoha) testvérének, na de vajon mennyire váltható ez eredményekre a november végén kezdődő téli szezonban?

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk