Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

nyitóposzt egyéb

Alig több mint egy hét van már csak hátra az alpesi sízők hagyományos söldeni szezonnyitójáig, így itt az ideje, hogy újra teljesen megnyissa kapuit Síparadicsomunk!

Kommentek: 0 komment

egyéb snowboard Gyarmati Panka slopestyle

Gyarmati Panka 14. helyen végzett az idei év talán legfontosabb slopestyle versenyén, a Burton US Openen. A versenyre a világ 16 legjobb snowbordosát hívták meg, ebben az erős mezőnyben mutatkozhatott be Panka is. Sajnos egyik menete sem volt teljesen tiszta, de így is nagyszerű teljesítményt tudhat maga mögött.

Kommentek: 0 komment

egyéb snowboard Gyarmati Panka ifjúsági olimpia

Mozgalmas hetet tudhat maga mögött a magyar snowboardos közösség. Gyarmati Panka az Ale Inviteon megszerzett harmadik helye után egyből Pyeong Changba utazott, de végül az olimpia tesztversenyén nem vett részt. Két ifjú snowboard krosszosunk, Fehér Zsófia és Szász Csongor Ármin a lillehammeri Téli Ifjúsági Olimpián állt helyt.

Kommentek: 0 komment

egyéb snowboard Gyarmati Panka

Gyarmati Panka szombat délután Svédországban vett részt egy meghívásos big air versenyen és a nagyszerű harmadik helyet érte el. Az Ale Invite nem tartozik a FIS égisze alá, de beleszámít a nemzetközi szövetséget szakadárnak tekintő World Snowboard Tour (WST) naptárába (a két naptár átláthatóságát bonyolítja, hogy a legtöbb FIS VK verseny rendelkezik WST homologizációval is), amely a snowboardosok körében jóval nagyobb tiszteletnek örvend.

Kommentek: 0 komment

egyéb szánkó Szocsi Szánkó Világkupa Felix Loch

Vészharangot kongattak, ami alaposan felpezsdítette a Felix Loch vezette germán szánkócsapatot: a vb-n taroltak, a Szocsi-világkupán csak nyertek korunk legjobb versenyzői.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk