Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az olimpiai utolsó előtti napjához érkeztünk, amikor is a hódeszkás fiúk és lányok is búcsút intettek Szocsinak. Az ötkarikás programon idén bemutatkozó parallel szlalom versenyek kiélezett, fordulatos versenyfutást hoztak. A szebbik nemnél fenekestül felfordult a szerdai erősorrend, a GS dobogósai nem jutottak el a negyeddöntőig sem. A győzelmet egy németújvári lány hódította el, Julia Dujmovits a harmadik aranyéremmel gazdagította Ausztria idei éremtermését. A férfiaknál ellenben megvalósult a címvédés, Vic Wild - ha néhol meg-meginogva is - de összességében meggyőző teljesítménnyel győzött óriás-műlesiklás után a szűkebb pályán is.

Kommentek: 0 komment

Pénteken kezdetét vette a rövidpályás gyorskorcsolyázók ötödik és egyben utolsó olimpiai versenynapja, melyen a magyar szurkolók Knoch Viktorért izgulhattak a férfiak 500 méteres versenyszámában. Viktor végül tizenkettedikként zárt, miközben Viktor An megszerezte pályafutása ötödik aranyérmét, így ő lett minden idők legsikeresebb gyorskorcsolyása. Később pedig rátett még egy lapáttal…

Köszönjük SilverMike barátunknak ezt a cikket, egyben minden segítségét az olimpia alatt!

Kommentek: 0 komment

Az olimpia vége felé közeledve egyre több sportág búcsúzik el a XXII. téli játékoktól: így tett ma az északi összetett is. A RusSki Gorki Jumping Centerben ennek megfelelően egy hosszú és kiváló csapatversenyre volt kilátás, hisz ha valahol, itt semmit sem lehet biztosra mondani. Szerencsére az időjárás is a versenyzők kegyeibe férkőzött, törlésről és miegymásról szó sem lehetett: mint ahogy arról sem, hogy a norvégok Joergen Graabak "segítségével" nem nyerik meg újabb aranyérmüket, s búcsúznak el szépen Szocsitól.

Sochi 2014 Day 14 - Nordic Combined Team Gundersen LH 4x5 km

Kommentek: 0 komment

kanadaA korábbi atléta, az atlétikai olimpiai és világbajnok Lauryn Williams által tolt bobbal a csúcsra érhetett volna az USA I-es számú csapata, de a kanadai címvédő a 3. és 4. futamban megoldhatatlan feladat elé állította. Elana Meyersnek meg kellett elégednie az ezüsttel. A németek a nőknél is leszerepeltek.

Kommentek: 0 komment

EasyCapture1

A pontozásos és a test-test elleni szakágak után - az olimpia vége felé haladva - elérkezett a parallelversenyek ideje a hódeszkások számára. Az egyszeri tanerő- blogger legnagyobb örömére rögtön dupla dózisban adagolták a versenyformát, hiszen mindkét nemben bajnokot hirdettek Szocsiban. A hölgyeknél a papírforma szerint Patrizia Kummer révén svájci győzelem született, míg az erősebbik nemnél hazai sikernek örülhetett a publikum, az amerikaiból lett ruszki (ezt még leírni is furcsa) Vic Vajld aratta le a babért. Két kárpátaljai magyar is indult, egy a férfiaknál, egy nőknél, de nem jutottak tovább a selejtezőkből. Penyák József a 23., Csundák Annamari a 21. helyen végzett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk