Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wedl/Arlt leigázta a páros mezőnyt

Tovább tart a germán uralom a szánkósoknál, ami vélhetően a váltóversenyben sem szakad meg. A Linger testvérpár 2006 és 2010 után ezúttal kénytelen volt átadni a trónt, az ezüst azonban így is szépen csillog.

Neuner79 írása következik.

Kommentek: 0 komment

A mai napon az északi összetettezők is megkezdték szereplésüket a XXII. téli olimpiai játékokon Szocsiban. A normál sáncos Gundersen-versenyen a versenyzőknek igen-igen melegben, 12 °C-ban kellett ugraniuk és futniuk a RusSki Gorki Ski Jumping Centernézőserege előtt, akik ezúttal is kiváló hangulatot varázsoltak. Az egyik legősibb és szó szerint legösszetettebbnek számító sportág (amelynek látogatottsága méltatlanul egyre és egyre kisebb) legjobbjai alaposan megküzdöttek az olimpiai bajnoki címért, már csak azért is, mert mindössze három győztest avatnak a még talán a sífutókénál is nehezebb pályán. Pontosabban ezután kettőt, hisz Eric Frenzel mindent vitt, és teljessé tetté kollekcióját: olimpiai bajnoknak mondhatja magát.

Sochi 2014 Day 6 - Nordic Combined Individual Gundersen NH 10 km, Cross-Country

Kommentek: 0 komment

Kanadai fölényt, látványos versenyt és sajnos rengeteg bukást hozott a szabadstílusú síző hölgyek slopestyle- versenye. Az aranyérmet kiemelkedő gyakorlatának hála a mindössze 19 esztendős Dara Howell szerezte meg. Rövidebb lélegzetű visszatekintő posztunk következik.

Kommentek: 0 komment

sz1

Ha Felix Loch a férfi szánkózás királya, akkor Natalie Geisenberger a női szánkó Felix Lochja. A 26 éves hölgy óriási fölénnyel nyerte az egyéni versenyt, de a biztonság kedvéért a második helyezett is német lett, míg a dobogó harmadik fokára felálló Erin Hamlin történelmet írt.

Kommentek: 0 komment

lee2A férfi 5000 méter után a leggyorsabbaknál is teljes volt a holland uralom. A győztes végül Michel volt a Mulder-fivérek közül, Jan Smeekens mindössze egy századdal szorult a második helyre. A nőknél Lee megvédte a dél-koreaiak becsületét.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk