Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EasyCapture4

Az olimpia harmadik versenynapján, hétfőn reggel a Jégkocka sportcsarnokban is megkezdődtek a küzdelmek, ahol a férfi és a női curlingcsapatok mérik össze erejüket. A kvartettek mostanra 2-3 körön vannak túl, és noha még sok van hátra, némi képet máris kaptunk az aktuális formákról, és néhány meglepetésnek is tanúi lehettünk.

Kommentek: 0 komment

1111

Eve Muirhead skót csapata nem csak hazája, hanem a közvélemény szerint is a szocsi olimpia női curlingtornájának egyik legnagyobb esélyese. A 23 éves fiatal hölgy által vezetett kvartett mindenesetre a legjobbtól tanulhat, hiszen a 2002-es téli játékokon aranyérmet szerző Rhona Martin edzősködik mellettük.

Kommentek: 0 komment

1780713_748120661872495_2139091142_n

A téli sportok sakkjátszmája természetesen Szocsiból sem hiányozhat, és noha az olimpián még csak 16 éves hagyományokra tekinthet vissza, a curling egyedisége miatt máris a világjátékok egyik legjobban várt eseményévé nőtte ki magát. A férfi és a női mezőny tíz csapata pedig talán közelebb áll egymáshoz, mint korábban bármikor.

A házigazda oroszok mellett mindkét nemben a világ aktuális kilenc legjobb nemzeti csapata mérkőzhet meg az érmekért. Noha az utóbbi években a Curling Világszövetség megpróbálta olimpiai számként elfogadtatni a világon egyre jobban tért hódító vegyes páros versenyt is, erre egyelőre nem került sor, így a klasszikus csapatsportokhoz hasonlóan mindössze két aranyérem kerül kiosztásra a "Jégkocka" névre keresztelt sportcsarnokban - egy a nők, egy pedig a férfiak legjobbjának a tíz napos küzdelem végén.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk