Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

északi összetett egyéb
Kényszerűségből egy hetet várnia kellett az északi összetett versenyzőinek az idény kezdetre. Kuusamóban mind a síugrókat, mind az északi összetettezőket elfújta a szél, valódi türelemjáték volt számukra az előző hétvége, avagy ismét igazolta hírnevét a versenynaptár abszurd körülményekkel bíró helyszíne.

Kommentek: 0 komment

szánkó szánkó világkupa egyéb

Felix Lochot kizárták, a rekordhalmozásra aspiráló Natalie Geisenberger meg kikapott a nem sokra tartott honfitársától, Dajana Eitbergertől. A párosoknál viszont maradt az állandóság, Eggert és
Benecken már a triplázásnál tart Iglsben.

Kommentek: 0 komment

északi összetett előzetes Frenzel RydzekA téli sportok "nagyasszonya", az északi összetett szakág a Világkupát tekintve a 33. életévébe lépett, és világverseny hiányában mégis nagy dobára készül. A sportág jelenkori óriása, a német Eric Frenzel a 2015/16-os évadban a nagy Hannu Manninen rekordjaira pályázik, a nyáron "családbővülésen" átesett ász főleg a zsinórban elért négy összetett elsőség beállítását tűzte ki célul.

Kommentek: 0 komment

gyorskorcsolya magyar sportolók Nagy Konrád

A 23 éves debreceni versenyző Calgary után Salt Lake Cityben is megjavította az 1000 méteres országos csúcsot, ráadásul 1500 méteren még világsztárt is az áldozatai között tudhatott. Orosz világcsúcs férfi 500 méteren.

Kommentek: 0 komment

Az olimpiai utolsó előtti napjához érkeztünk tegnap, amikor is a hódeszkás fiúk és lányok is búcsút intettek Szocsinak. Az ötkarikás programon idén bemutatkozó parallel szlalom versenyek kiélezett, fordulatos versenyfutást hoztak. A szebbik nemnél fenekestül felfordult a szerdai erősorrend, a GS dobogósai nem jutottak el a negyeddöntőig sem. A győzelmet egy németújvári lány hódította el, Julia Dujmovits a harmadik aranyéremmel gazdagította Ausztria idei éremtermését. A férfiaknál ellenben megvalósult a címvédés, Vic Wild - ha néhol meg-meginogva is - de összességében meggyőző teljesítménnyel győzött óriás-műlesiklás után a szűkebb pályán is.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk