Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

short-track rövidpályás gyorskorcsolya

Tizenegy versenyző veselkedhet neki a pénteken kezdődő Szocsi kontinens viadalnak. Többen is esélyesként repültek a Fekete-tenger mellé, reményeink szerint ezt érmekre, aranyérmekre váltják.

Kommentek: 0 komment

Gyorskorcsolya Nagy Konrád

A fiatal magyar reménység 500 méteren 3. helyezést ért el, fő számában, 1500 méteren viszont némileg elmaradt a várttól, az összesítésben elért 16. helyezést így is megsüvegelendő teljesítmény, és reménykeltő a jövőre nézve.

Kommentek: 0 komment

gyorskorcsolya short-track Liu Shaolin Sándor exkluzív
A 20 éves olimpikon az első világbajnoki érmes lett rövidpályás gyorskorcsolyázóink közül, de azt vallja, valódi csapategység hiányában, és Lina edző nélkül nem itt tartanának.

Kommentek: 0 komment

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség eredményekben gazdag évet zárt, köszönhetően leginkább az Eb és vb érmeket is bezsebelő rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott tagjainak. A Darázs István szakági vezető által gardírozott csapat a sanghaji Világkupa-viadalon aratott váltóarannyal tette fel az i-re a pontot. Kósa Lajos elnök szerint Knoch Viktorék aranyért utazhatnak a 2018-as pjongcsangi téli játékokra.

rövidpályás_gyorskorcsolya korcsolya gyorskorcsolya műkorcsolya egyéb


Kommentek: 0 komment

gyorskorcsolya Nagy Konrád egyéb

Fiatal honfitársunk ezerötszázas formát mutatott Heerenveenben 1000 méteren, ami a B-csoport 7. helyét eredményezte számára

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk