Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

sífelvonó síugrás alpesi síRemek hétvége elé néznek a téli sportok szerelmesei, hiszen síugrásban alighogy véget ért a Négysáncverseny, máris itt van szezon a következő kiemelt eseménye, a sírepülő világbajnokság, míg a férfi alpesi sízők az egyik legnagyobb klasszikusnak számító helyszínen, Wengenben küzdenek az újabb VK-pontokért.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás alpesi sí

Közelednek az ünnepek, felgyorsulnak az események a téli sportok világában. Legendás helyszínek, remek hangulatú versenyek várnak ránk az előttünk álló, hosszúra nyúló hétvégén. A síugrók Engerbergben hangolnak a közelgő Négysáncversenyre, míg alpesi síben többek közt, s mindenek előtt megcsodálhatjuk az Alta Badia-i óriás-műlesiklást, s persze szurkolhatuk újra a Miklós Editért.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás sífutásÁltalánosságban azt mondhatjuk, hogy mindkét fő szakágunk versenyzői kelet felé vették vagy veszik majd az irányt a hétvégén, hiszen az alpesi sízők most térnek vissza Európába az észak-amerikai turné után, míg a síugrók egy gyors hétvégi kiruccanás erejéig az Ural-hegységet veszik célba.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás alpesi sí Miklós EditA hétvége közeledtével belevágunk frissen életre hívott felvezető-rovatunk második epizódjába:

A síugrók a hétvégén Lillehammerben próbálják meg feledni és feledtetni a borzalmasra sikerült kuusamoi kirándulást, eközben az alpesi sízők továbbra is az amerikai kontinensen versenyeznek, egészen pontosan a férfiak Beaver Creekben, míg a nők Lake Louiseban küzdenek a VK pontokért, s ha ez nem lenne elég, a szezonban először rajthoz áll majd Miklós Edit is.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás alpesi sí

Új rovatot indítunk a Síparadicsom Blogon, aminek nevéből talán már sejthetitek, hogy elősorban azzal a céllal, hogy a hétvégék előtt egy posztban felvezethessük az aktuális versenyeket - innen a Sífelvonó cím - egyelőre elsősorban két fő szakágunkra, az alpesi síre és a síugrásra koncentrálva, de reméljük, hogy előbb-utóbb ilyen téren is bővül a palettánk.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk